Ούτε ένα αντίο, ούτε ένα ευχαριστώ στο δικό τους “παιδί” …

Εδώ και λίγες ώρες ο Άρης και επίσημα πούλησε έναν παίκτη του σε μια άλλη ομάδα. Όχι, όμως, έναν παίκτη τυχαίο. Ένα δικό του παιδί, ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου, που βρέθηκε εκεί από τα 7 του χρόνια έως και σήμερα λίγες ώρες πριν. Κι όμως η ΚΑΕ ούτε καν αποχαιρέτησε ή ευχαρίστησε δημόσια με ανακοίνωσή της το δικό της παιδί.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει πως ο Μποχωρίδης είναι σαν παιδί του.

Ο Μποχωρίδης ήταν (και θα είναι) παιδί του Άρη. Δεν ήταν ούτε Παπανικολάου, ούτε Χρυσικόπουλος, ούτε Βεζένκοφ που ήρθαν στον Άρη κάποια στιγμή στα 14-15 τους χρόνια. Ο Μποχωρίδης είναι Άρης, δεν έγινε Άρης, ζει στον Άρη από πριν πάει στο σχολείο.

Η ΚΑΕ όφειλε να εκδώσει μια ανακοίνωση για να πει ένα αντίο στο δικό της παιδί, να τον ευχαριστήσει για όλα όσα προσέφερε και που είναι γεγονός ότι προσέφερε τόσα όσα ουδείς άλλος στην ηλικία των 20 ετών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, δεν κρίνεται σκόπιμο να βγει ανακοίνωση. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης επέλεξε να μην αποχαιρετήσει επίσημα τον Μποχωρίδη.

Είχε επιλέξει με σπουδή να αποχαιρετήσει με συνέντευξη Τύπου τον Βαγγέλη Αγγέλου που αποφάσισε ο ίδιος να αποχωρήσει από τον Άρη, παρατώντας ένα τριετές πλάνο στη μέση, προκαλώντας μάλιστα και… κλάμματα σε διοικούντα. Είχε επιλέξει να εκδώσει ανακοίνωση για την μεταγραφή του Γιάννη Αθηναίου στην Αρμάνι Μιλάνου και να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο για την απόφασή της αυτή.

Για το δικό της παιδί, όμως, δεν κρίθηκε σκόπιμο…

 

 

To Top