“Ο Άρης άσκησε μεγάλη πίεση”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος συνεχάρη τον Άρη, υποστήριξε ότι η πίεση που άσκησε στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη ενώ τόνισε ότι ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Αρη. Επαιξε πολύ δυνατά και σκληρά. Όπως είπε και ο Σαλούστρος κρίθηκε στις λεπτομέρειες, εμείς δεν κάναμε ορισμένα φάουλ που έρπεπε και ίσως επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού”.

Για τον παράγοντα κούραση και κατά πόσο επηρέασε την ομάδα του: “Ξέραμε ότι υπάρχει αυτή η δεδομένη κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε ένα ταξίδι και ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ρωσία. Η πίεση του Άρη ήταν μεγάλη και είδαμε πολλές μονομαχίες στο γήπεδο. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να έρθει και η κούραση. Κάποια πράγματα όπως μερικά ελεύθερα λέι απ πρέπει να τα δούμε. Οσον αφορά τα ριμπάουντ χάσαμε κάποια επιθετικά, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά σε όλο το παιχνίδι άλλα τρία. Δεν νομίζω ότι έφταιξε αυτό. Δεν χάθηκε εκεί το παιχνίδι”.

Για το γεγονός ότι ακόμη ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ κρίθηκε στις λεπτομέρειες: “Όλες οι ομάδες πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι ισοδύναμες. Αν ένας ή δύο παίκτες δεν είναι σε καλή μέρα είναι φυσιολογικό τα παιχνίδια να πάνε έτσι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες”.

To Top