ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης έλυσε (ακόμη) έναν “γόρδιο δεσμό”! Η επιστροφή στην κορυφή παραμένει το μεγάλο στοίχημα

Η δικαίωση του Άρη στο θέμα της έκδοσης των δελτίων, αποτέλεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των αποτελεσματικών κινήσεων του τελευταίου χρόνου. Λύθηκε ένας (ακόμη) “γόρδιος δεσμός”, πριν αποτελέσει θηλιά στον λαιμό του συλλόγου και ανοίξει πληγές και μέτωπα, που θα τον πήγαιναν πολύ πίσω. 

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Στους τελευταίους δώδεκα μήνες, από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Θοδωρής Καρυπίδης μέχρι και σήμερα (πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος στο Κλεάνθης Βικελίδης) υπήρξαν πολλά ανοιχτά μέτωπα, με πιο χαρακτηριστικά:

1. Την δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ που θα εξασφάλιζε την άνοδο μέσα σε δυο-τρεις βδομάδες.

2. Την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

3. Της ΕΕΑ και των περίφημων ερμηνειών τύπου Μαρούπα της νομολογίας.

4. Της εξασφάλισης της ανόδου με την κατάκτηση της 1ης θέσης.

5. Την δημιουργία της νέας ΠΑΕ απαλλαγμένης από τα χρέη και τις αμαρτίες του παρελθόντος

6. Το πράσινο φως από το ΓΕΜΗ.

Σε αυτά τα μέτωπα – “γόρδιοι δεσμοί”, όπως προαναφέρουμε, ο Άρης βρήκε την λύση. Τελευταία και στο θέμα των δελτίων…

Ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις ή ακόμη και σε εκείνες που είχε θεωρητικά δίκαιο τα προηγούμενα χρόνια και δεν το έβρισκε, σπάζοντας τα μούτρα του, ο Άρης φώναξε παρών και βγήκε νικητής… Ποιος ξέχασε πριν δυο χρόνια το τελευταίο χρονικά φιάσκο της συμμετοχής στα μπαράζ από τον απίθανο (τότε) υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος-προπονητή-επενδυτή κ.α. και τους συνεργάτες του;

Ο Άρης δικαιούται όχι μόνο να κοιτάζει μπροστά, αλλά και ψηλά… Η επιστροφή άλλωστε, στην κορυφή ήταν και είναι το μεγάλο στοίχημα. Αυτό που πρέπει να συσπειρώσει την οικογένεια του Άρη. Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για μισό βήμα προς τα πίσω…

 

To Top