«Ο Άρης έφτασε στο απόλυτο μηδέν. Τώρα αρχίζει η δεύτερη 100ετία»

Ο παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Σωτήρης Καραμπέρης, μίλησε για τις διαφαινόμενες εξελίξεις στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως από εδώ και πέρα, ξεκινά η δεύτερη 100ετία ζωής για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Δεν με ευχαριστεί η κατάσταση, αλλά δυστυχώς, δικαιώνομαι για τα όσα είχα υποστηρίξει πριν από πολλά χρονιά. Όταν είχα δει τη διακήρυξη της Λέσχης, διαπίστωσα πολύ επιπόλαια πράγματα και τα επεσήμανα. Στη δεκαετία που πέρασε όμως, αυτός ήταν ο σκοπός τους, να έχουν ένα μαντρί γεμάτο από Αρειανά πρόβατα», για να προσθέσει:

«Πλέον το κατάλαβαν και μόνοι τους και τρέχουν τις διαδικασίες. Άποψή μου είναι πως μπορεί να υπάρχει η ΚΜΑ, αλλά χωρίς να είναι μέτοχος, πόσο δε μάλλον μεγαλομέτοχος, όπως είναι τώρα. Αυτή η ιστορία όμως, τελείωσε για τον Άρη. Καλά θα κάνει η Λέσχη να διαλυθεί για το συμφέρον όλων».

Για το πώς σχολιάζει τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής: «Ο Άρης έχει μέλλον από αυτήν την στιγμή και μετά. Τώρα αρχίζει η δεύτερη 100ετία. Έφτασε στο απόλυτο μηδέν και ξεκινά πάλι τη δημιουργία μιας νέας ομάδας. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι σπατάλησαν πολύτιμο χρόνο και έκρυψαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Ο Στεφανίδης και οι συν αυτώ έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη, από εκείνη που έχουν όσοι διοίκησαν τα προηγούμενα χρόνια. Ήξεραν καλά πως ο Άρης θα έχει οικονομικά προβλήματα, ανυπέρβλητα, αλλά επέμεναν να παραμένουν στις καρέκλες».

Κάνοντας μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν του Άρη, είπε: «Ο Άρης είχε την ατυχία τα τελευταία χρόνια να πέσει σε πολύ μικρούς καπετάνιους. Ήταν πολύ αδέξιοι όμως, πολύ αδαείς. Τώρα για να ηρεμήσει η Αρειανή ψυχή, πρέπει κάποιος να πληρώσει. Δεν γίνεται να μη βρίσκεται ο υπεύθυνος για την κατασπατάληση τόσων χρημάτων».

Για το πώς θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που θα εμφανιστούν ενδεχομένως: «Το μόνο που απομένει, είναι να οργανωθεί σωστά, με σωστές υποδομές, σωστή νοοτροπία και καλή διαχείριση στα οικονομικά. Μετά θα μένει μόνο να έρθει και αγωνιστικά, εκεί που του αξίζει. Είναι καλύτερα να σχεδιάζεις από το μηδέν παρά να επιχειρείς να αλλάξεις μια κατάσταση, όπως η τωρινή. Προσωπικά, είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι Αρειανοί θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια, αυτό το καινούριο που θα προκύψει. Κι αυτό διότι όλοι θα έχουν πειστεί πως τελείωσε το παρελθόν. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη μέχρι σήμερα».

To Top