ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης αναζητά το “διπλό” στη Λάρισα κόντρα στον Φάρο (PRESSARIS LIVE, 16:30)

Το παιχνίδι που θα τον βγάλει από την όποια δύσκολη θέση βρίσκεται βαθμολογικά, έφτασε για τον Άρη. Σήμερα (16:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής οι κίτρινοι φιλοξενούνται στη Λάρισα από τον Φάρο και με νίκη οριστικά αποφεύγουν την οποιαδήποτε “περιπέτεια”.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι κομβικό παιχνίδι για τον Άρη το σημερινό, διότι με νίκη η ομάδα θα φτάσει τις επτά και θα έχει άλλα πέντε παιχνίδια εντός έδρας για να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Πρωτίστως, όμως, θέλει το “διπλό” για να τελειώνει μια και καλή με τις βαθμολογικές περιπέτειες.

Αγωνιστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει τα θέματά του. Δεν προπονήθηκαν κανονικά εκτός από την χθεσινή ημέρα δύο παίκτες του (Μιχάλης Τσαϊρέλης, Βασίλης Χρηστίδης), ενώ η ομάδα του μετά την διακοπή για τα παράθυρα της Εθνικής ομάδας έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι, στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό καθώς ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για τους γνωστούς σκανδαλώδεις λόγους.

Υπάρχει, λοιπόν, ερωτηματικό για τον ρυθμό που θα έχει ο Άρης σήμερα στη Λάρισα απέναντι σε μια ομάδα που σαφώς δεν είναι καλύτερη από αυτόν, αλλά έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό, προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Τρίκαλα και χρειάζεται προσοχή.

Οι κίτρινοι δεν έχουν κάποιο άλλο τρόπο για να φύγουν νικητές από τη Λάρισα πέραν της άμυνάς τους. Αυτή είναι που θα τους δώσει τη νίκη, όπως έχει συμβεί φέτος σε όλες τις νίκες της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

To Top