ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης αναζητεί τον νέο του… τιμονιέρη μετά την λήξη “θητείας” Καλαϊτζίδη – Όλα τα δεδομένα

Ο Άρης περιμένοντας την απόδοση δικαιοσύνης και νομιμότητας από την ΕΠΟ και τις ποδοσφαιρικές αρχές, προκειμένου να κερδίσει την άνοδο στη Football League -ότι δεν κατάφερε αγωνιστικά την περασμένη περίοδο- βρίσκεται στην αναζήτηση νέου… τιμονιέρη για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά το τέλος της “θητείας” της οικογενείας Καλαϊτζίδη.

Η σύμβαση-μνημόνιο που είχε υπογράψει στα μέσα Φεβρουαρίου ο ΑΣ Άρης με την οικογένεια Καλαϊτζίδη έληξε στις 30 Ιουνίου και πλέον η «μάνα του συλλόγου»λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα με τελικό πρόκριμα το που θα δώσει τα «κλειδιά».

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και ξεκάθαρα:

1. Η θητεία της οικογένειας Καλαϊτζίδη έληξε στις 30 Ιουνίου.

2. Ο Αρης σήμερα είναι εκτός πρώτης θέσης και ανόδου και ο Ερασιτέχνης βαδίζει βάσει της συμφωνίας που υπέγραψε σύμφωνα με την οποία:

«Ρητά συμφωνείται ότι σε απευκταία περίπτωση μη ανόδου του ποδοσφαιρικού τμήματος στην επόμενη κατηγορία, με την λήξη της τρέχουσας σεζόν, ο ΕΦΟΡΟΣ θα πρέπει να έχει εξοφλήσει όλες τις αναγραφόμενες στο παρόν οικονομικές υποχρεώσεις και δε θα δικαιούται την επιστροφή οιουδήποτε ποσού που δαπάνησε(επένδυσε)  για την αιτία αυτή. Ενδεχόμενη ανάληψη και πάλι του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον β΄ συμβαλλόμενο  θα πρέπει να επανασυμφωνηθεί  εγγράφως και με νέα έγγραφη σύμβαση».

3. Ο Ερασιτέχνης γνωρίζει αν και ποιες υποχρεώσεις υπάρχουν προς εξόφληση, πέρα από τις οφειλές προς τους παίκτες για τις οποίες δόθηκε προφορική δέσμευση για την τακτοποίησή τους, με την επαναλειτουργία των τραπεζών.

4. Ήδη δρομολογήθηκε πρόσκληση ενδιαφέροντος (με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ ήταν ηλίου φαεινότερο ότι υπήρχε πολύς και ανηφορικός δρόμος), ώστε μέχρι τις 10 Ιουλίου να κατατεθούν οι προτάσεις για το ποιος θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

5. Σε ότι αφορά τα χρήματα που τονίζει ότι έβαλε, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αν και λειτουργεί θεωρώντας ότι ήδη έχει το… χρίσμα για την “επόμενη μέρα”,  με τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 παραδέχθηκε ότι: “Είχαμε δηλώσει πως αν δεν καταφέρουμε, τα χρήματα θα ήταν μια προσφορά σε όλους τους ανθρώπους του Άρη, βοήθεια ώστε να ξαναβρεί το δρόμο της η ομάδα, ο Αρης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, είναι αποδεκτός στο ευρύτερο κοινό αξιοπρεπής ομάδα σε ότι αφορά τις οικονομικές της δραστηριότητες, πλέον κανένας δεν έχει εκκρεμότητα».

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και καθοριστικές για το αν τελικά επιστρέψει το “χρίσμα” στην πλευρά Καλαϊτζίδη, με ποιους όρους και ποια συμφωνία ή θα υπάρξει διαφορετική πρόταση (π.χ. κίνηση Νίκου Αρβανιτίδη) ή διαφορετικές προτάσεις…

To Top