“Ο Άρης ανεβαίνει επίπεδο με τις μεταγραφές”

Την άποψη πως οι νεοαποκτηθέντες έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα του Άρη εξέφρασε ο Δημήτρης Σίτσας.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis”:

«Λίγο πολύ τους ήξερα. Με τον Σαμαρά είμαστε και φίλοι, είναι έμπειρος πάικτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο Ν’Λουντούλου ήταν μαζί μας στις προπονήσεις, ενώ τον Φυσέκη τον είδαμε και στο πρόσφατο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Με το καλημέρα τα παιδιά έδειξε πως ανεβάζουν την ομάδα σε άλλο επίπεδο».

Για τον Φυσέκη: «Ήταν πολύ καλός και σταθερός στις εξόδους. Δεν ευθύνεται στη φάση του γκολ που προήλθε από αδράνεια της άμυνας. Το παιδί έχει ύψος και γενικότερα είναι μια καλή μεταγραφή».

Για τον Ν’ Λουντούλου: «Είναι διεμβολιστής, όχι καθαρόαιμο σέντερ φορ, μπορεί να κινείται καλά με την μπάλα και έχει πολύ καλά πόδια. Πέτυχε και ένα φοβερό γκολ και ως εκτέλεση και ως επινόηση».

Για τον Σαμαρά: «Σταθερός ποδοσφαιριστής με σωστή πάσα από πίσω που μας έλειπε μέχρι τώρα. Πρώτος στις επεμβάσεις του. Θα βοηθήσει αναμφισβήτητα. Έχει παίξει χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και την Φούτμπολ Λιγκ και είναι πολυτέλεια για την κατηγορία που αγωνίζεται ο Άρης».

Για τον Καλογέρη: «Είχε μια πολύ καλή παρουσία, ωστόσο θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής για να βρει τα πατήματά του και να αφομοιωθεί στο σύστημα του προπονητή, όπως και όλοι τους άλλωστε».

To Top