Ο Άρης “βλέπει” – υπό προϋποθέσεις – τον Δημήτρη Μαυροειδή!

Το όνομα του Λάζαρου Παπαδόπουλου ακούστηκε έντονα το περασμένο χρονικό διάστημα για συνεργασία με τον Άρη, όμως επισήμως διαψεύστηκε από τους κίτρινους δια στόματος Βαγγέλη Αγγέλου. Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι ο Παπαδόπουλος δεν είναι ο μόνος σέντερ από την ελληνική αγορά που… ενδιαφέρει τον Άρη, αλλά είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής!

Ο σέντερ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε τον Μάρτιο σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατό του. Υπήρξαν επιπλοκές μετά την επέμβαση που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και σήμερα. Ο Μαυροειδής τώρα έχει αρχίσει να μπαίνει και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων, αλλά είναι απίθανο να βρει χρόνο και χώρο στην φροντ λάιν του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου επικοινώνησε με τον Μαυροειδή και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του Άρη να τον εντάξει στην… ομάδα εργασίας του. Είναι μια περίπτωση αρκετά περίπλοκη, γιατί ο παίκτης δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα, έχει να παίξει μπάσκετ αρκετούς μήνες, έχει υψηλό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και συν τοις άλλοις είναι παίκτης που με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να αγωνιστεί στον Άρη, λόγω του απαγορευτικού της FIBA (ήρθε από τη Μπιλμπάο στην Ελλάδα μετά τις 25/1/2012, που ισχύει το ban).

Δεν μπορεί, όμως, ουδείς να αποκλείσει άρση του απαγορευτικού από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με τον Νίκο Πετράτο για τους οχτώ παίκτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν από τη συμφωνία. Μέσα στους οχτώ είναι και οι Μπετς, Σκορδίλης, που έχουν προσφύγει και στη FIBA και είναι οι πιο σοβαρές υποθέσεις εκεί.

Αν ο Άρης δεν έχει απαγορευτικό μεταγραφών, θα μπορεί να κινηθεί για οποιονδήποτε παίκτη θέλει. Είναι πάντως δεδομένο ότι υπήρξε επαφή ανάμεσα σε Άρη και Μαυροειδή.

 

To Top