ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης δεν λειτούργησε σαν… ελληνική ομάδα στην κρίση – Επιτυχία 100% στην διαχείριση από Λάσκαρη και Πρίφτη

Διαχείριση. Ηρεμία, συσπείρωση και εμπιστοσύνη. Είναι στοιχεία που εύκολα λέγονται, δύσκολα υπάρχουν, ειδικά σε ελληνικές ομάδες, αλλά προς το παρόν ο Άρης του Νίκου Λάσκαρη διοικητικά και του Δημήτρη Πρίφτη αγωνιστικά δεν λειτουργεί σαν ελληνική ομάδα. Κι αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει.

Ο Δημήτρης Πρίφτης το πρώτο πράγμα που είπε για την επόμενη ημέρα της ήττας από την Μπούντουτσνοστ ήταν ηρεμία. Είχε την εμπειρία να διαχειριστεί μια τέτοια δύσκολη κατάσταση μαζί με τους συνεργάτες του. Μίλησε με τους παίκτες στο δικό του ύφος, δεν κατακεράυνωσε κανέναν, τους ανέλυσε την κατάσταση για το επόμενο βήμα, δείχνοντας τους φυσικά τι δεν έγινε σωστά, αλλά όλα αυτά μέσα σε ηρεμία.

Ήρθε η επόμενη ημέρα, η Πέμπτη και ανέλαβε δράση ο Λάσκαρης. Επιχειρηματίας έμπειρος σε υψηλό επίπεδο, σαφώς με πολλές καταστάσεις κρίσεων στον χώρο που κινείται γιατί έτσι συμβαίνει στον κόσμο αυτό, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ με τον δικό του τρόπο εξήγησε πώς θα έπρεπε κατά την άποψή του να λειτουργήσει η ομάδα την δεδομένη στιγμή. Χωρίς αφορισμούς, χωρίς κραυγές πανικού, με ηρεμία, με επιχειρήματα, με εμπιστοσύνη, με χτύπημα στην πλάτη…

Αυτή η διαχείριση έφερε αυτό το αποτέλεσμα χθες, αλλά η χρονιά δεν σταματάει στο ΟΑΚΑ. Ίσως να αρχίζει από το ΟΑΚΑ…

To Top