“Ο Άρης διαθέτει δυνατή περιφέρεια και πολλές επιλογές”

Η δυνατή περιφερειακή γραμμή και οι αρκετές επιλογές που διαθέτει είναι δυο απ΄τα δυνατά σημεία σύμφωνα με τον Ζβόνκο Μπούλιαν.

Οι τοποθετήσεις του 27χρόνου Κροάτη φόργουορντ των «θαλασσί»:

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς προερχόμαστε από ήττα και με τον καινούριο προπονητή θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Γι’ αυτό θα πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Σημαντικό στοιχείο είναι η καλή άμυνα και η ομαδικότητα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή της σεζόν, δηλαδή, να έχουμε συλλογική προσπάθεια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Για τα δυνατά σημεία του Άρη: «Ο Άρης διαθέτει πολύ καλή περιφέρεια, με αποτέλεσμα να σουτάρει καλά από το τρίποντο. Το άλλο σημαντικό του στοιχείο είναι το μεγάλο ροτέισον, καθώς έτσι μοιράζεται ο χρόνος μεταξύ των παικτών και δεν υπάρχει αρκετή κούραση».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Όπως είπαμε και πριν, αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε ομαδικά, πασάροντας στον ελεύθερο παίκτη στην επίθεση και δίνοντας βοήθειες στην άμυνα και τα ριμπάουντ».

To Top