ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κερδίζει και ο Ερέρα έδειξε να το γνωρίζει…

Το θεαματικό ποδόσφαιρο, αποτελεί αυτοσκοπό για μία ομάδα, με λιγοστό άγχος και πίεση, δίχως την οριοθέτηση των υψηλών στόχων. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κερδίζει κι όταν δεν μπορεί να συνδυάσει θέαμα και αποτέλεσμα, θα αρκείται στο… δεύτερο!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η χθεσινή συνέντευξη τύπου του Πάκο Ερέρα, υπήρξε απόλυτα διδακτική σε ότι αφορά, την αγωνιστική φιλοσοφία του “νέου Άρη”. Βέβαια, αυτό πρέπει θα να αποδειχθεί στο χορτάρι κι όχι σε μία αίθουσα τύπου. Όμως, δόθηκε μία πρώτη “γεύση” της προπονητικής προσωπικότητας, Πάκο Ερέρα και υπήρξε απόλυτα θετική…

Ο Ισπανός, όντας πολύπειρος, έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τον λόγο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν αναλαμβάνει τον Άρη, για να φέρει απλά εις πέρας το… ισπανικό μοντέλο που έχει στο μυαλό της η διοίκηση, αλλά για να οδηγήσει την ομάδα, σε μονοπάτια με πρωταγωνιστικό ρόλο.

“Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα διασκεδάζει το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα. Στον βωμό της επίτευξης μιας νίκης όμως δεν θα διστάσω να αλλάξω τη βασική φιλοσοφία μου”, είπε ο Πάκο Ερέρα, χθες, δείχνοντας συναίσθηση του φορτίου που έχει πλέον επωμιστεί.

Έχει ενημερωθεί, πως το μέγεθος του Άρη, δεν είναι απλά για να συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία. Το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε σε κάποιο μακροπρόθεσμο πλάνο, έχει τη δική του εξήγηση. Συνηθίζεται άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις από προπονητές, τεχνικός διευθυντές κτλ, όταν αναλαμβάνουν για πρώτη φορά μία ομάδα.

Ο Πάκο Ερέρα, γνωρίζει πολύ καλά, πως η φετινή χρονιά εκτός του Άρη θα είναι απόλυτα σημαντική και για τον ίδιο. Δεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για να βάλει τις βάσεις σε κάτι που θα “χτίζεται” σιγά-σιγά, χρόνο με τον χρόνο. Στον Άρη υπάρχει μία πίεση που μόνο σε 3-4 ομάδες στην Ελλάδα, μπορείς να ζήσεις.

Ειδικά από τη στιγμή που ο σύλλογος απείχε τέσσερα χρόνια από τη φυσική του θέση και η δίψα για διακρίσεις είναι τεράστια!

Άρα, είναι απολύτως απαραίτητο να “χτίσει” μία ομάδα, που να αποφέρει, έστω και λίγους, κάποιους “καρπούς” φέτος. 

Κάτι τέτοιο θα τον διατηρήσει στον πάγκο του Άρη και ενδεχομένως για μία δεύτερη σεζόν (έχει υπογράψει με οψιόν ανανέωσης). Άρα, το μέλλον του στην Ελλάδα είναι απόλυτα συνυφασμένο με μία επιτυχημένη για τον Άρη σεζόν φέτος.

Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα, μέσα στις τέσσερις γραμμές…

 

To Top