“Ο Άρης είναι φαινόμενο”! Λαμπρά εγκαίνια στην… κατακίτρινη ΔΕΘ (PRESSARIS-photos)

Το ραντεβού ήταν από νωρίς στην… κατακίτρινη, όπως εξελίχθηκε ΔΕΘ! Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εγκαινίασε το περίπτερο της ΚΜΑ, το οποίο είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίοςέφτασε με 40λεπτη καθυστέρηση στην Έκθεση και έκοψε λίγο πριν τις 8 το βράδυ την εθιμοτυπική κιτρινόμαυρη κορδέλα. Τον Μπουτάρη υποδέχθηκε το δ.σ. της ΚΜΑ με επικεφαλής τον Πάνο Στεφανίδη, με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτυλίχθηκε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, όταν δόθηκε στον Μπουτάρη, ως πρώτου πολίτη της Θεσσαλονίκη μια συμβολική πλακέτα δια χειρός του Αλέκου Αλεξιάδη της μεγάλης δόξας του κιτρινόμαυρου ποδοσφαίρου.΄

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Βασίλης Κεχαγιάς, ο οποίος αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στη “γέννηση” του Άρη, τόνισε: “Ο Άρης είναι φαινόμενο”, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν στα χειροκροτήματα επώνυμοι κι ανώνυμοι φίλοι της ομάδας που κατέκλυσαν το περίπτερο και γέμισαν τον προαύλιο χώρο.

Ο Μπουτάρης από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι: “Είμαι Αρειανός, το αίμα νερό δεν γίνεται” και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον σύλλογο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Προέρχομαι από οικογένεια «γριών», ο γαμπρός μου είναι… Θύρα 4 αλλά εγώ ήμουν και θα είμαι για πάντα Αρειανός! Θα προσπαθήσω -όσο δύσκολο και αν είναι λόγω του γαμπρού μου- να κάνω και τα εγγονάκια μου Αρειανάκια. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε μια καλύτερη πορεία σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Στηρίζουμε τον υγιή αθλητισμό και όχι τον οπαδικό φανατισμό».

Στη συνέχεια περιηγήθηκε στους χώρους του περιπτέρου, είδε σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες, ενώ παρακολούθησε το δεκαπεντάλεπτο βίντεο με την ιστορία του Άρη, έχοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Παρόντες ήταν τα διοικητικά συμβούλια ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ και βόλεϊ με επικεφαλής τους προέδρους Δημήτρη Ηλιάδη, Λευτέρη Αρβανίτη, Θωμά Γιώτα, δεκάδες παλαίμαχοι, πρώην παράγοντες και πλήθος κόσμου.

 

 

To Top