Ο Άρης ενώπιον του Κοντονή ζητάει την εφαρμογή της νομιμότητας!

Μια ακόμη προσπάθεια προς την κατεύθυνση να επικρατήσει η νομιμότητα και να υπάρξουν μπαράζ ανόδου, σε περίπτωση που αδειάσουν θέσεις στη Football League, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Άρης.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των κίτρινων αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του στην Αθήνα. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο Άλεξ Κάλας (βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα), ο οποίος ήθελε να είναι παρών στην πρώτη ουσιαστική παρουσίαση του Άρη μπροστά στην αθλητική ηγεσία της χώρας.

Οι κίτρινοι έχουν ανάμεσα στα άλλα γνωμάτευση του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου), η οποία υπογραμμίζει ότι  ο ΚΑΠ είναι σαφής και σε περίπτωση που υπάρξει θέμα πλήρωσης θέσεων στη Football League, πρέπει να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από την κατώτερη κατηγορία (άνοδος ομάδων, διεξαγωγή μπαράζ) και θα είναι ένα επιπλέον όπλο στη νομική… φαρέτρα του Άρη.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Κοντονή, με τις οποίες κράτησε τις αποστάσεις και “πέταξε” το μπαλάκι σε ΕΠΟ και Football League, προκάλεσαν ανησυχία, τη στιγμή πάντως που ο Άρης ζητάει με σαφήνεια (όπως διατυπώθηκε και στο υπόμνημα που έστειλε) την εφαρμογή της νομιμότητας.

Πέρα από τη συνάντηση αυτή, οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να δρομολογήσουν μια σειρά ενεργειών και τις επόμενες μέρες, προς την παραπάνω κατεύθυνση.

Σε πρώτη φάση θα επιδιώξουν συναντήσεις με τους προέδρους της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και της Football League Σπύρο Καλογιάννη.

To Top