«Ο Άρης επιβάλλεται να είναι πρωταγωνιστής»

Τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με τον ερχομό του στον Άρη αποκάλυψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ορέστης Νικολόπουλος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Ήταν μια γρήγορη απόφαση, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ τίποτα περισσότερο. Όταν σου έρχεται μια πρόταση από τον Άρη, δεν χρειάζεται σκέψη. Ο Άρης είναι ο Άρης, δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, ούτε συστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής» τόνισε αρχικά».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατηγορία, με κύριο χαρακτηριστικό τις περίεργες έδρες. Ακόμη και οι τελευταίες ομάδες μπορούν με ευκολία να κάνουν ζημιά στις πρώτες και τα πάντα κρίνονται τις τελευταίες αγωνιστικές. Ούτε η φετινή χρονιά θα είναι εξαίρεση. Πάλι θα είναι πολύ δύσκολο».

Για τους ανθρώπους που τον έφεραν στον Άρη: «Έχω μιλήσει με τον Καλαϊτζίδη. Αυτός με επέλεξε και ελπίζω να μπορέσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τόσο του προπονητή, όσο και συνολικά των ανθρώπων του Άρη».

Για τους στόχους του με τη φανέλα του Άρη: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι, αλλά αυτό να συμβαδίζει και με την ομάδα. Ήρθα για ό,τι καλύτερο με τον Άρη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα μου. Ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είμαι σίγουρος πως όλη η οικογένεια του Άρη, θα δίνει το 101% των δυνάμεών της σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι και θα κάνει το παν για την επίτευξη του στόχου της ανόδου», για να καταλήξει:

«Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, επιβάλλεται να είναι πρωταγωνιστής».

To Top