Ο Άρης ζήτησε 1.500 εισιτήρια, η ΕΟΚ έδωσε 50 προσκλήσεις! Οριστικά χωρίς φιλάθλους ο τελικός!

Η ΕΟΚ αποφάσισε, γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνη τον Άρη και (λιγότερο) τον Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι ζήτησαν 1.500 εισιτήρια επισήμως στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού και τελικά θα πάρουν μόλις 50 προσκλήσεις!

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη και φυσικά το αίτημα του Άρη πήγε στον… βρόντο! Η ΚΑΕ διά στόματος του προέδρου της, Λευτέρη Αρβανίτη ζήτησε να πάρει η κάθε ομάδα από 1.500 εισιτήρια για να καλυφθεί μέρος των αναγκών των φιλάθλων τους. Η ΕΟΚ ήταν κάθετα αντίθετη. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και αυτός εισιτήρια, αλλά λιγότερα…

Η ΕΟΚ είχε την… υποστήριξη της αστυνομίας για την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στα Δύο Αοράκια και το σκεπτικό για να μην δοθούν εισιτήρια ήταν πως το γήπεδο έχει μόνο έναν δρόμο πρόσβασης, κάτι που σημαίνει ότι θα έπρεπε να περάσουν από τον ίδιο δρόμο οι φίλαθλοι Άρη και Παναθηναϊκού.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να δοθούν σε κάθε μία ομάδα 50 προσκλήσεις. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στο Ηράκλειο σε συγκεκριμένα σημεία και μπορεί να αγοράσει ο οποιοσδήποτε, αρκεί να δείξει την αστυνομική του ταυτότητα. Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο τα εισιτήρια που θα “συνοδεύονται” και με αστυνομική ταυτότητα. Εκεί θα γίνεται η πιστοποίηση των στοιχείων. Εισιτήριο με άλλη αστυνομική ταυτότητα δεν μπορεί να γίνει δεκτό, όπως επίσης ούτε εισιτήριο χωρίς ταυτότητα.

Απαγορεύονται τα διακριτικά των ομάδων. Όποιος φίλαθλος φέρει διακριτικά δεν θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο. Οι θύρες στο κλειστό στα Δύο Αοράκια θα κλείσουν μισή ώρα πριν το τζάμπολ (19.45), δηλαδή στις 19.15. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 και 30 ευρώ.

 

 

 

To Top