ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στη φετινή σεζόν, κυνηγάει το “διπλό” στη Ρόδο (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης φιλοξενείται σήμερα (17:00) στο Βενετόκλειο από τον Κολοσσό και θέλει τη νίκη για να μπει στα πλέι οφ και να δώσει έναν πιο ευχάριστο τόνο σε μια μαρτυρική χρονιά.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει σήμερα στη Stoiximan.gr Basket League και ο Άρης με τον Κολοσσό θα παλέψουν μέσα στο γήπεδο για την 8η θέση.

Μια χρονιά που ήταν για τον Άρη από την αρχή της έως και το προηγούμενο Σάββατο μαρτυρική ολοκληρώνεται, όμως όλοι θέλουν να δώσουν μια μικρή συνέχεια, γι’ αυτό θα κυνηγήσουν τη νίκη στη Ρόδο.

Είναι μια ηθική επιβράβευση γι’ αυτό το ρόστερ και τον Βαγγέλη Αγγέλου να έρθει σήμερα η νίκη και η είσοδος στα πλέι οφ. Επιβράβευση γιατί αυτοί κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα όρθια, να της δώσουν πνοή και μαζί με τον κόσμο να την σπρώξουν μακριά από οποιαδήποτε περιπέτεια.

Το έργο των παικτών του Άρη δεν πρόκειται να είναι εύκολο σήμερα, γιατί ο Κολοσσός είναι ποιοτική ομάδα και το κυριότερο, πλήρης ομάδα, με έξι ξένους και με παίκτες που ξέρουν τους ρόλους τους. Βέβαια, βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση στον β’ γύρο, όμως, εντός έδρας παραμένει πάντα πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Οι κίτρινοι έχουν κίνητρο για τη νίκη, μετρούν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να κλείσουν την κανονική περίοδο με άλλη μια νίκη, αυτή που θα τους φέρει απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Με το Ρέθυμνο έδειξαν ότι έχουν τη διάθεση να μπουν και να παλέψουν κάθε αγώνα, απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπουν σήμερα και στο Βενετόκλειο…

To Top