ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης θέλει να φέρει πίσω στο Παλέ τον Καββαδά!

Ο Άρης κυνηγάει κάθε περίπτωση Έλληνα παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και υπό αυτό το σκεπτικό έχει μπει σε συζητήσεις με τον Βασίλη Καββαδά, όχι μόνο για τον διακανονισμό της οφειλής, αλλά και για την ενδεχόμενη επιστροφή του!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Έλληνας σέντερ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και αναζητά τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του.

Οι κίτρινοι εδώ και μέρες βρίσκονται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη και προσπαθούν να βρουν τη “χρυσή τομή” για τον διακανονισμό της οφειλής, η οποία έχει επικυρωθεί και από τη FIBA, άλλωστε ο Καββαδάς ήταν το πρώτο ban που επιβλήθηκε στους κίτρινους. Παράλληλα, όμως, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τον παίκτη ξανά και να τον φέρουν πίσω στο Παλέ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η υπόθεση επιστροφής του Καββαδά στον Άρη συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή όχι πολλές πιθανότητες, γιατί θα πρέπει καταρχήν να βρεθεί λύση στο θέμα του διακανονισμού της παλιάς οφειλής και επίσης να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό για ένα νέο συμβόλαιο.

Το πλεονέκτημα του Άρη είναι ότι αποτελεί επί της ουσίας τη μοναδική αξιόλογη επιλογή για να διατηρηθεί ο Καββαδάς σε ένα υψηλό αγωνιστικά επίπεδο την επόμενη χρονιά, αν αποφασίσει να παίξει εντός Ελλάδας, διότι είναι ομάδα που θα του δώσει ρόλο βασικού, έχει πάντα υψηλούς στόχους, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και γνωρίζει το περιβάλλον των κίτρινων.

Οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά είναι αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν για να φέρουν πίσω τον 27χρονο σέντερ.

To Top