Ο Άρης και ποιες άλλες 15 ομάδες για τον όμιλο της Γ΄ εθνικής…

O Άρης οδεύει ολοταχώς για τη Γ’ εθνική, εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι σχετικές διαδικασίες, σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον χρόνο.

Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ από το thrakisports.gr σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται:

“Με τη πιθανή μη συμμετοχή του Άρη, και της Δόξας Δράμας στη Football League, αλλά στη Γ’ Εθνική ή Football League 2, που θα δώσουν άλλη αίγλη στον όμιλο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαμορφωθεί ο χάρτης του Α’ ομίλου “φωτιά” της Γ’ Εθνικής, όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες της Θράκης και που από τη νέα σεζόν δεν θα διεξάγεται σε έξι ομίλους όπως συνέβη φέτος αλλά σε τέσσερις, με λιγότερες ομάδες και ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σε αυτόν συνολικά η Θράκη θα εκπροσωπηθεί μόνο από τις δυο ομάδες του Έβρου, τον Έβρο Σουφλίου που πέτυχε τον στόχο της παραμονής και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που κερδίσε επάξια την άνοδό του μετά από 24 χρόνια.

Από τον φετινό Α’ Όμιλο παρέμειναν ο Πανσερραϊκός, ο Άρης Ακροποτάμου,ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, ο Εθνικός Αγιονερίου, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Αυτές είναι οι έξι ομάδες που ήταν φέτος αντίπαλοι του Σουφλίου και θα είναι και του χρόνου.

Στις ομάδες αυτές θα μπορούσαμε όμως να προσθέσουμε με σχετική βεβαιότητα τα Γιαννιτσά και την γειτονική Καβάλα που υποβιβάστηκαν από την Β’ Εθνική. Επιπλέον όμως, θα πρέπει να προσθέσουμε και άλλες ιστορικές ομάδες που θα προστεθούν λόγω της μείωσης των ομίλων, όπως αυτές που συμμετείχαν φέτος στο Β’ όμιλο με χαρακτηριστικότερα τα παραδείγματα, των Λευκαδίων, της Ενωσης Αποστόλου Παύλου και του Καμπανιακού.

Στις ομάδες αυτές, τέλος, πρέπει να προσθέσουμε και αυτές που κέρδισαν την άνοδό τους μέσω αγώνων μπαράζ όπως και ο Εθνικός, και αυτές είναι πέρα από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ο Απόλλων Αρναίας, ενω ο Θερμαϊκος Θέρμης τελικά δε δήλωσε συμμετοχή λογω οικονομικών δυσκολιών.

Αναλυτικά, οι 16 ομάδες που κατά τα φαινόμενα θα αγωνιστούν στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής
1) Αναγέννηση Γιαννιτσών
2) Άρης Ακροποτάμου
3) Απόλλων Αρναίας
4) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
5) Εβρος Σουφλίου
6) Εθνικός Αγιονερίου
7) Εθνικός Αλεξανδρούπολης
8)΄Ενωση Αποστόλου Παύλου
9) Ηρακλής Αμπελοκήπων
10)Πανσερραικός
11)Καβάλα
12)Καμπανιακός
13)Λευκάδια
14)Ορφέας Ελευθερούπολης
15)Δόξα Δράμας (απομένουν ακόμα τυπικές διαδικασίες ώστε να οριστικοποιηθεί η απόφαση της διοίκησης της Δόξας)
16)Άρης Θεσσαλονίκης (απομένουν κάποιες χρονοβόρες διαδικασίες για αυτό που θα αναλάβει την εκκαθάριση ώστε να επισημοποιηθεί η απόφαση της Λέσχης Φίλων του Άρη)

Επομένως ο 1ος όμιλος για τη νέα χρονιά προβλέπεται με πολύ ενδιαφέρον για τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης , με αντιπάλους ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης, ο Πανσερραϊκός, η Δόξα Δράμας και η Καβάλα…”

To Top