ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης κι ο κόσμος του είναι κάτι διαφορετικό…

Ο Άρης είναι ένας διαφορετικός σύλλογος. Με τα πολλά στραβά του, ναι, αλλά με χιλιάδες καλά που μόνοι όσοι τον υποστηρίζουν πιστά μπορούν να αντιληφθούν. Η χθεσινή ενέργεια παικτών και προπονητών το αποδεικνύει αυτό… Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το μήνυμα των παικτών της ομάδας μπάσκετ, του Παναγιώτη Γιαννάκη και των συνεργατών ήταν ξεκάθαρο. Χρειάζονται την βοήθεια του κόσμου όχι μόνο στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ως το τέλος του δρόμου, ενός δρόμου που φέτος είχε πολλά αδιέξοδα, πολλές κακοτοπιές, πολλές λακούβες, πολλούς κινδύνους. Και έτσι θα είναι ως τις 12 Μαϊου όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα.

Σε καμία περίπτωση δεν έκαναν υποδείξεις στο χθεσινό μήνυμά τους προς τον κόσμο, διότι πολύ απλά ξέρουν και οι ίδιοι (και το έχουν βιώσει ειδικά φέτος) ότι οι φίλαθλοι του Άρη γνωρίζουν άριστα πώς πρέπει να συμπεριφερθούν, πώς πρέπει να υποστηρίξουν, τι πρέπει να κάνουν, για να ωθήσουν την ομάδα.

Άλλωστε ο παλμός της κερκίδας στο Παλέ αποτελεί δεκαετίες τώρα παράδειγμα προς μίμηση. Αυτό θα συμβεί και αύριο και το Σάββατο με τον Προμηθέα και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Άρης πάση θυσία πρέπει να παίξει με τον κόσμο τους στις κερκίδες. Επειδή είναι ηλίου φαεινότερο πως έχει στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων είναι δεδομένο ότι άπαντες θα έχουν το μυαλό τους μέσα στο κεφάλι ακόμα πιο πολύ πλέον.

Αγωνιστικά πρέπει οι παίκτες και ο Γιαννάκης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να οδηγήσουν την ομάδα σε μια πιο ήρεμη κατάσταση. Οι κίτρινοι είναι έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα, διότι το πρόγραμμα αγώνων είναι τέτοιο που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Γιαννάκη να πετύχει τις νίκες που χρειάζονται για να αποφευχθούν άλλες περιπέτειες.

Ο κόσμος του Άρη θα είναι παρών και αύριο και το Σάββατο και στα επόμενα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει θα και η ομάδα να παίξει μπάσκετ.

To Top