ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Άρης τελικά ενοχλεί…” Πώς σχολίασε ο Καρυπίδης το θέμα Κούγια

Ο Άρης επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ήταν σίγουρο και φαίνεται στην πράξη ότι η επιστροφή αυτή… ενόχλησε και ενοχλεί.

Αυτό “εισπράττει” ο κόσμος του, έτσι ερμηνεύουν τα μηνύματα που παίρνουν στον επίσημο Άρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον του Θοδωρή Καρυπίδη, υπάρχει ενόχληση, αλλά και… απορία για τα όσα έγιναν στην υπόθεση των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια. “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το πουθενά κάποιοι κύκλοι θέλησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον Κούγια” φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας ότι: “Η σχέση μας είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι που ενοχλούνται από τον Άρη θέλουν να προκαλούν εντάσεις χωρίς λόγο”.

Σύμφωνα με τα διαρρέονται από το περιβάλλον του Καρυπίδη, ο κιτρινόμαυρος παράγοντας έλεγε χαρακτηριστικά ότι: “Ξέρω ότι ο Άρης τους ενοχλεί και ξέρω ότι στενοχωριούνται με όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στον Άρη. Ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι όμως και τώρα εκτέθηκαν για μια ακόμη φορά . Και θα συνεχίσουν να εκτίθενται”.

Μάλιστα, σε ότι αφορά το θέμα των σχέσεων με τον Κούγια, η θέση του Καρυπίδη ήταν ότι: “Από τη στιγμή που ξεμπροστιάστηκαν και έλαμψε η αλήθεια την οποία σκοπίμως απέκρυψαν , πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κούγια…”.

To Top