Ο Άρης τώρα πρέπει να αρχίσει! Καθαρός, οργανωμένος και ενωμένος! Με γενναίες πράξεις και χωρίς… μυαλοπώληδες

Είναι η πιο δύσκολη περίοδος της 100χρονης ιστορίας του Άρη. Η σκληρή πραγματικότητα της Γ΄ εθνικής έχει να κάνει με ένα δρόμο δύσβατο, με πολλές παγίδες, ανηφορικό και σίγουρα πολλούς εχθρούς…

Είναι όμως μια πραγματικότητα που προκλήθηκε από τα συσσωρευμένα εγκλήματα χρόνων, όπου όλη η οικογένεια του Άρη προδόθηκε και πληγώθηκε όσο κανείς.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. (Και) Αυτά έφεραν τον Άρη εδώ που τον έφεραν. Στον ποδοσφαιρικό Άρη υπάρχει πλέον η πραγματικότητα της ευθύνης από τον Γιώργο Γαλανό και τους συνεργάτες κάτω από την σκέπη του Ερασιτέχνη Άρη.

Αποδείχθηκε τους τελευταίους μήνες ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι έπαιζαν στις πλάτες του συλλόγου και σε συνεργασία με “εμπόρους της ελπίδας” έφεραν την ομάδα ακόμη πιο χαμηλά στον πάτο.

Κανείς δεν ξεχνάει, αλλά είναι η ώρα που οι θύμησες μπαίνουν για λίγο στην άκρη, εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης.

Ο λόγος σαφής: ο Άρης τώρα πρέπει να αρχίσει την πορεία της αντεπίθεσης. Καθαρός οικονομικά, οργανωμένος και κυρίως ενωμένος. Όπως έδειξε να είναι τις τελευταίες μέρες. Να ξεκινήσει τώρα από την αρχή. Χωρίς μυαλοπώληδες. Μόνο με γενναίες πράξεις.  

Ο Γαλανός και οι συνεργάτες του καλούνται να κοιτάξουν μπροστά, να δείξουν τόλμη, να πουν ξεκάθαρες κουβέντες, να μην κοροϊδέψουν τον πληγωμένο κόσμο, να βάλουν το χέρι στην τσέπη, όπως υποσχέθηκαν για να επιστρέψει η ομάδα καθαρή και δυνατή στη Σούπερ λίγκα.

Δεν υπάρχει γι αυτούς άλλους δρόμος.

To Top