ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης φιλοξενείται στα Τρίκαλα και παίζει για τη… ζωή του! (PRESSARIS LIVE, 16:30)

Ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο πλέον και καλείται να αντιδράσει άμεσα, αρχής γενομένης από τον σημερινό (16:30) αγώνα στα Τρίκαλα για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τους κίτρινους. Πρέπει να βρουν τον τρόπο να πάρουν σήμερα το “διπλό” στα Τρίκαλα, να φτάσουν τις οχτώ νίκες και εν συνεχεία να ψάξουν για τουλάχιστον άλλη μία νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε τονίσει μετά τη νίκη επί του Προμηθέα ότι το πρόβλημα του Άρη δεν είναι μπασκετικό. Με την Κύμη λόγω της απουσίας των Γκάρι Μπελ και Γιάννη Αθηναίου έγινε και μπασκετικό, εκτός από το ψυχολογικό που… πλακώνει όλη την ομάδα.

Σήμερα οι δύο βασικοί παίκτες θα πάρουν λεπτά συμμετοχής, γιατί έχουν φτάσει σε αρκετά καλό σημείο με την αποθεραπεία τους.

Οι κίτρινοι πρέπει να αφήσουν το άγχος στην άκρη και να κάνουν τη δουλειά τους απέναντι σε μια ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Α2 και είναι η ομάδα που έχει ακόμα πιο μικρό ρόστερ από αυτούς.

Πρέπει να διαχειριστούν την πίεση και να την μετατρέψουν σε ενέργεια μέσα στο γήπεδο, ώστε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να ανασάνουν βαθμολογικά.

Βήμα – βήμα θα πάει από εδώ και πέρα η υπόθεση και οι κίτρινοι καλούνται να αντεπεξέλθουν ενός… παιχνιδιού που η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν να παίζουν, διότι ουδέποτε είχαν βρεθεί στην ίδια θέση.

To Top