Ο Άρης χρειάζεται (εκτός από το τέλος της διχόνοιας και των διαχειριστών) τρία πράγματα: χρήματα, χρήματα, χρήματα!

Την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ Άρης επί της οδού Αλκμήνης πέρασε χθες ο Πάνος Στεφανίδης, χωρίς να γνωρίζει ακόμη επίσημα το πότε θα είναι πρόεδρος της νέας διοίκησης, αλλά και το πότε θα αποχωρήσει ο Λάμπρος Σκόρδας! Ακόμη ένα επεισόδιο της λογικής του παραλόγου «παίχθηκε» στους «κιτρινόμαυρους».

Από τη μια πλευρά, ο Στεφανίδης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, έχοντας στα χέρια του το σχέδιο της απόφασης του Ειρηνοδικείου, που ορίζει τον ίδιο και τους Ψηφίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια, Κουσουνάδη, μέλη της διοίκησης. Όχι όμως και την επικυρωμένη απόφαση για να μπορεί να θεωρηθεί και τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ.

Από την άλλη, ο Σκόρδας κατέθεσε έφεση – μέσω του νομικού Κώστα Παπαδόπουλου- κατά της απόφασης για την αντικατάστασή του και παράλληλα αίτηση αναστολής εκτέλεσής της, ζητώντας προσωρινή διαταγή (προσωρινά-ασφαλιστικά μέτρα), μέχρι να εκδικαστεί η έφεση (μπορεί να οριστεί μετά από… μήνες)! Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάζονται γρηγορότερα και η απόφαση βγαίνει σε μια-δυο εργάσιμες μέρες, από την ημέρα εκδίκασής της.

Χθες δεν συζητήθηκαν και με δεδομένη την σημερινή ημιαργία της Μ. Πέμπτης, η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

Όλες αυτές οι εξελίξεις μοιάζουν να είναι επαναλαμβανόμενες, σε έναν φαύλο κύκλο χωρίς τέλος. Ο Στεφανίδης και ο Ψηφίδης, αντί του Σκόρδα που αντικατέστησε τον Ψηφίδη, που είχε αντικαταστήσει τον… Στεφανίδη, ο οποίος βρέθηκε με τη διοικούσα που μπήκε για να μπει τέλος στις θητείες τύπου Αθανασιάδη και πιο παλιά Σκόρδα και πάει λέγοντας!

Όλοι τους βέβαια είχαν ένα “κοινό”: δεν είχαν χρήματα για να τροφοδοτήσουν την ομάδα, όταν έμενε στα δύσκολα…

Ο Άρης πέρα από τα λόγια που κούρασαν χρειάζεται κάτι που ακούγεται απλό, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο στην πράξη. Το τέλος της διχόνοιας και των διαχειριστών. Και φυσικά τρία πράγματα: χρήματα, χρήματα, χρήματα! 

Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν με ξαναζεσταμένο φαγητό χωρίς ουσία!

To Top