ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αντετοκούνμπο προσπάθησε να “σώσει” τον Κιντ!

Ο Τζέισον Κιντ απολύθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς, σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη σε ολόκληρο το ΝΒΑ, παρά τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον κρατήσει στην ομάδα!

Ήταν η είδηση της ημέρας. Ο Τζέισον Κιντ δεν συνεχίζει στη θέση του head coach των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας πήραν την απόφαση να τερματίσουν τη συνεργασία τους μαζί του. Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης. Κι αυτό γιατί όπως αποκαλύπτουν Μέσα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, επικοινώνησε με τον πρώην -πλέον- προπονητή του, λέγοντάς του «Τι μπορώ να κάνω; Θα καλέσω τους ιδιοκτήτες. Θα καλέσω τον ατζέντη μου».

Ο Κιντ από την πλευρά του, μάλιστα απάντησε πως «δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις την αλήθεια. Αυτό μόνο».

O πρώην προπονητής των «ελαφιών» μιλώντας για τον Αντετοκούνμπο τόνισε πως «είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να τον προπονήσω και να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα. Ξέρω ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα».

Παράλληλα, τόνισε πως ενημερώθηκε για την απόφαση αυτή 15 λεπτά μετά τη συνάντησή του με τον general manager των Μπακς, Τζον Χορστ, ενώ επεσήμανε πως παρά τους λάθος χειρισμούς που έγιναν στην περίπτωσή του είναι ευγνώμων που βρέθηκε στο Μιλγουόκι.

Πλέον, οι Μπακς θα κοιτάξουν την επόμενη μέρα, έχοντας στην άκρη του πάγκου, ως head coach τον Τζόε Προύντi, ο οποίος από το 2014 βρίσκεται στα «ελάφια», ως βοηθός προπονητή και πλέον… αναβαθμίζεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας, με σκοπό να την οδηγήσει στα Play off της Ανατολικής Περιφέρειας. Κι όλα αυτά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι απογοητευμένος με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόλυση του Τζέισον Κιντ, όπως αναφέρουν Μέσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

To Top