ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού δηλώνει Αρειανός: “Σπουδαία υποδοχή του κόσμου -Μεγαλώσαμε με την Αυτοκρατορία”!

Ο Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Φώτης Τατσίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στο φιλικό του Άρη με τον Παναθηναϊκό αλλά και την φανταστική υποδοχή που επιφύλασσαν οι οπαδοί του Άρη στον «δράκο» και τους παίκτες του ενώ δήλωσε φίλαθλος των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Για το πώς βίωσε αυτό το γεγονός είπε:

Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο γεγονός για την περιοχή μας, φιλοξενήσαμε δύο πολύ ιστορικές ομάδες τις Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη μια εβδομάδα εδώ πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, το Σάββατο επισκέφτηκε την πόλη μας και η ομάδα του Άρη.

Πραγματοποίησαν ένα φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Υπήρχε μεγάλη παρουσία κατοίκων της περιοχής που ήρθαν να δουν τα ινδάλματα τους, κυρίως μικρά παιδιά τα οποία το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους. Υπήρχε και μεγάλη παρουσία οπαδών του Άρη οι που ήρθε να δουν την ομάδα τους και κυρίως τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Για το τι του έκανε εντύπωση και το τι κρατάει από το γεγονός είπε:

Κρατάω το γεγονός ότι μείνανε ευχαριστημένες από την φιλοξενία και οι δύο ομάδες, από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου που έχουμε εδώ στην περιοχή, φυσικά η αγάπη του κόσμου η οποία ήταν μεγαλειώδης και στις δύο ομάδες. Και το φιλικό που πραγματοποιήθηκε ήταν ευεργετικό για την περιοχή μας.

Για το αν πήρε ο ίδιος του αυτόγραφο από τον Γιαννάκη είπε:

Φυσικά και πήρα και αυτόγραφο και φωτογραφία βγάλαμε.

Όσο για το αν έχει κιτρινόμαυρα αισθήματα είπε:

Ναι είναι αλήθεια ο Άρης είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Από μικρός αγάπησα τον Άρη, ούτως η άλλως ο κ. Γιαννάκης και η υπόλοιπη τότε «μεγάλη» ομάδα του Άρη ήταν η αιτία να αγαπήσω το άθλημα του μπάσκετ. Μεγάλωσα με την «αυτοκρατορία» του Άρη.

To Top