Ο απόλυτος «μαχητής»

Μεγάλος νικητής στην «μάχη του αιώνα» αναδείχθηκε ο Φλόιντ Μέιγουεδερ επικρατώντας του Μάνι Πακιάο μετά από 12 γύρους και ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Είναι ο καλύτερος και το απέδειξε για άλλη μία φορά. Μετά από αυτή την νίκη το σερί των νικών είναι 48-0. Ο λόγος φυσικά για τον Φλόιντ Μέιγουεδερ ο οποίος νίκησε και τον Μάνι Πακιάο και αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη πυγμαχία.

Η «MGM Grand Garden Arena» ήταν κατάμεστη. Όλο το Λας Βέγκας αλλά και όλος ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία την «μάχη του αιώνα» και φυσικά οι δύο «μαχητές» δεν τους άφησαν παραπονεμένους. Για να αναδειχθεί ο νικητής χρειάστηκαν 12 γύροι και η ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Με αυτή την νίκη ο Μέιγουεδερ έφτασε τις 48 νίκες δίχως να έχει χάσει αγώνα(!). Έτσι κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ του Ρόκι Μαρτσιάνο που έχει 49 νίκες και καμία ήττα.

«Είναι εξαιρετικός μαχητής και του βγάζω το καπέλο γι’ αυτό. Το περίμενα ότι θα κερδίσει κάποιους γύρους, ότι θα ‘χει τις δικές του καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά απέφυγα τα χτυπήματα, έπαιξα έξυπνα κι έκανα την δουλειά μου. Ένας ακόμα αγώνας τον Σεπτέμβρη και μετά τέλος», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Φλόιντ Μέιγουεδερ.

Από την πλευρά του ο Πακιάο όντας απογοητευμένος από το αποτέλεσμα δήλωσε. «Πιστεύω ότι νίκησα. Δεν έκανε τίποτα, απλώς απέφευγε τη μάχη».

πηγή: sdna.gr

To Top