ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ατρόμητος περιμένει στη… γωνία για Σόουζα! Όλα τα δεδομένα…

Ο Ατρόμητος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού του Άρη, Ούγκο Σόουζα το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, όπως αναφέρουν στην Αθήνα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως προκύπτει, οι Περιστεριώτες παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, ο Ατρόμητος δείχνει να θέλει να αποσπάσει άμεσα την υπογραφή του, ώστε να τον έχει στο δυναμικό του από την επόμενη σεζόν, δίχως να πληρώσει αντίτιμο στον Άρη.

Φυσικά ο Πορτογάλος τόνισε δημόσια σε συνέντευξή του προ ημερών, πως θέλει να παραμείνει στον Άρη και έδωσε εντολή στον εκπρόσωπό του να μιλήσει με τους “κιτρινόμαυρους” (διαβάστε εδώ), ενώ και από τον Άρη θέλουν από νωρίς να του ανανεώσουν το συμβόλαιο (διαβάστε εδώ) για τα επόμενα χρόνια…

Το σίγουρο είναι πως ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, για την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού και σύντομα θα θέσει το θέμα παραμονής του επί τάπητος.

Ο Ούγκο Σόουζα έχει αποδείξει πόσο εκτιμάει τον Άρη και τον κόσμο του και φυσικά την μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, ένα χρόνο πριν, τέτοια εποχή…

To Top