ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Α.Σ. Άρης τίμησε τις πρωταθλήτριες Ελλάδας (photos)

Μια όμορφη εκδήλωση στο Sports Cafe στο Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποίησε χθες ο Α.Σ. Άρης προς τιμήν της πρωταθλήτριας Ελλάδας 2014-2015 ομάδας των κορασίδων.

Όπως γράφει η ομάδα ARIS Women Basketball CLUB στο facebook, στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα των κορασίδων και ο προπονητής της,  Τάσος Τζιότζιος. Η ομάδα του Αρη που πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας 2014-2015 αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες: Χρύσα Θώμογλου, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Τσινέκε, Καλλιόπη Γιαννούσιου, Αγγελική Νιγδέλη, Αντιγόνη Χριστάκογλου, Μαρία Καλογρίδη, Άννα Κυριακοπούλου, Ναταλία Αβρονιδάκη, Μαρία Βαντσιούρη, Έλενα Σικαλίδου, Ρωξάνη Μπουντούκα, Αντιγόνη Θεοδώρου.

Επίσης στην εκδήλωση, παραβρέθηκε ο γενικός αρχηγός του γυναικείου  Άγγελος Πανταζής και ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη Τάσος Οικονόμου. Ο Τάσος Οικονόμου έδωσε τα συγχαρητήρια του στα κορίτσια και στον προπονητή της ομάδας και τις ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες. Επίσης, μίλησε για την επιτυχία του Αρη να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η μία από τις αρχηγούς, Έλενα Σικαλίδου, έδωσε τα συγχαρητήρια της στις συμπαίκτριες τις και στους προπονητές της ομάδας και σε όσους βοήθησαν για αυτήν την επιτυχία.

korasides-2 korasides-3

To Top