Ο Βεζένκοφ μπλογκΑΡΗ στον ΕΣΑΚΕ: “Με αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη”

Ο Άρης θα παραταχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ με αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητες των παικτών του προκειμένου να κερδίσει ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Ο φόργουορντ των κιτρίνων έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

“Καλησπέρα σε όλους

Το περασμένο Σάββατο είχε ανάμικτα συναισθήματα για μας. Από τη μία κερδίσαμε τον Πανιώνιο και κρατάμε τους δύο βαθμούς, αφού κάθε ροζ φύλλο αγώνα είναι «χρυσάφι» στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν. Από την άλλη, χαλαρώσαμε στο τέλος και αφήσαμε τον αντίπαλο να μειώσει τη διαφορά. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μας και μία υπενθύμιση ότι στο φετινό μαραθώνιο και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπεται να ρίχνεις τις στροφές σου ούτε λεπτό.

Η εβδομάδα που κύλησε ήταν δύσκολη για μας, αφού είχαμε πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και δεν μπορέσαμε ποτέ να προπονηθούμε όλοι μαζί. Παρόλα αυτά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πάμε με αυτοπεποίθηση στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έχουμε πίστη στις ικανότητές μας και αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, μπορούμε να κερδίσουμε έναν πολύ κρίσιμο, για την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αγώνα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας. Έχει ενισχυθεί σημαντικά στη διάρκεια της σεζόν και διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με λύσεις σε κάθε θέση και βάθος. Εμείς από την πλευρά μας τους σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας για να περιορίσουμε το όπλο του αντιπάλου, που είναι το επιθετικό ταλέντο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς. Όλοι οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε μία ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ.

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για την αεροπορική τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις. Αυτό που συνέβη δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους και η θλίψη για τις τόσες χαμένες ζωές είναι πολύ μεγάλη.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος”

To Top