Ο Γιάνκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Άρη

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη που έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό στον χθεσινό αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Στο προσωπικό του blog ο φόργουορντ της αθηναϊκής ομάδας έγραψε μεταξύ άλλων: “Σας γράφω σήμερα μία μέρα μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα, τον Άρη, μ’ έναν πολύ καλό προπονητή στον πάγκο της όπως είναι ο κύριος Πρίφτης. Εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων μέχρι σήμερα δεν μας έχει δοθεί η δυνατότητα να παίξουμε πλήρεις. Ξέρουμε, όμως, πως αυτά είναι μέσα στη ζωή μας αλλά ελπίζουμε να μας χαμογελάσει η τύχη στη συνέχεια σε αυτό τον τομέα. Επιστρέφοντας στον αγώνα με τον Άρη θα ήθελα να πω ότι ο αντίπαλος γνωρίζοντας τα προβλήματα μας θέλησε να μας πιέσει και να μας φέρει σε δύσκολη θέση, όπως άλλωστε θέλουν όλοι όσοι μας αντιμετωπίζουν.

Όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι μας. Σίγουρα, αναγκαστήκαμε όλοι να προσπαθήσουμε περισσότερο για να καλύψουμε τα κενά που προέκυψαν κάνοντας ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής μας”.

To Top