Ο Γιαννάκης, ο Αγγέλου και το… κισμέτ

Ο Γιαννάκης, ο Αγγέλου και το… κισμέτ. Ανάμεσα στα πολλά που έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ώρες, υπάρχει και η αναφορά σε κάποια κοινά σημεία ανάμεσα στον “δράκο” και τον νυν προπονητή του Άρη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το άρθρο του Βασίλη Σκουντή:

“Πλάκα πλάκα ο Αρης φαίνεται να είναι το κισμέτ του Αγγέλου. Το κάρμα του, υπό την έννοια ότι την προηγούμενη φορά άφησε στη μέση τη δουλειά και τώρα καλείται να την αποτελειώσει με ένα διαφορετικό και πολύ πιο δύσκολο σενάριο από το οποίο-για να χρησιμοποιήσω μια αγαπημένη του έκφραση – δεν λείπουν τα σούξου μούξου!

Αλλά από ‘κει τα πάει, από δω τα φέρνει η ρουφιάνα η ζωή τους, να πάλι που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του Γιαννάκη και του Αγγέλου, οι οποίοι άλλοτε είναι παράλληλοι και άλλοτε τέμνονται…

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες τη σεζόν 1993-94 στον Πανιώνιο με προπονητή τον Κώστα Μίσσα και συνεργάτες για δυο χρόνια (2003-05) στο Μαρούσι, απ’ όπου ο Αγγέλου έφυγε υπακούοντας στο κέλευσμα του Ντούντα, με προορισμό τη Ντιναμό Μόσχας

Εδώ τελειώνουν οι οριζόντιες πορείες και οι δρόμοι γίνονται κάθετοι: το καλοκαίρι του 2010, όταν ο «Δράκος» αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ο «Στάθης» (όπως τον αποκαλούσαν στο Μαρούσι) επέστρεψε στον Πειραιά μετά την θητεία του ως παίκτη, στο πλευρό του Ιβκοβιτς και η ιστορία (χωρίς τον Ντούντα στο κάδρο) επαναλήφθηκε σήμερα στον Άρη”.

To Top