Ο Ερασιτέχνης Άρης περιμένει τις επενδυτικές προτάσεις!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα των επενδυτών και των αναμενόμενων προτάσεων για τo ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο ΑΣ Άρης: “οποιαδήποτε πρόταση υποψηφίου επενδυτή θα παρουσιαστεί έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία του Ερασιτέχνη (Αλκμήνης 69) και μέχρι τις 15:00 και θα εξεταστεί σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, ουσιαστικά και με αίσθημα ευθύνης”.

Ουσιαστικά ο Ερασιτέχνης Άρης απηύθυνε κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή, στέλνοντας τελεσίγραφο προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

Οι άνθρωποι του ΑΣ διαβεβαιώνουν καθημερινά ότι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, βάζοντας πάνω από όλα τα συμφέροντα του συλλόγου. Παράλληλα, όπως τονίζουν με έμφαση: «Περιμένουμε να φτάσουν συγκεκριμένες προτάσεις με στοιχεία και περιεχόμενο… Όχι… εκθέσεις ιδεών. Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι μεγάλες και χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής στο «τραπέζι» έχουν πέσει η έγγραφη πρόταση του Λουίς Όλιβερ και των Ισπανών, η οποία αντιμετωπίστηκε εξ αρχής με επιφυλακτικότητα από τον Ερασιτέχνη, εξαιτίας της προηγούμενης αμφιλεγόμενης παρουσίας τους στην Λάρισα και το έγγραφο που αναφέρεται σε ενδιαφέρον από ανώνυμο επιχειρηματία και την πρόθεσή του να ανοίξει τα χαρτιά του άμεσα, ρίχνοντας τροφή σε πολλά σενάρια.

Σήμερα λοιπόν ο Ερασιτέχνης Άρης περιμένει προτάσεις πριν δρομολογήσει την επόμενη μέρα!

To Top