Ο Ερασιτέχνης για την βράβευση του Γκαβέζου

Ο Ερασιτέχνης Άρης αναφέρθηκε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου στην βράβευση του Γιώργου Γκαβέζου και της πυγμαχίας.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρει:

“Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας , στην οποία  βραβεύτηκαν οι αθλητές  οι οποίοι διακρίθηκαν και κατέκτησαν μετάλλια το 2017 με την Εθνική ομάδα σε διεθνής διοργανώσεις , οι σύλλογοι για τις επιτυχίες τους κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2017 , όπως και οι προπονητές που απέκτησαν πιστοποίηση από την παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας Α.Ι.Β.Α 1 & 2 star coach.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ από τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π κ. Γαζή Κων/νο για την κατάκτηση του τίτλου ,Πρωταθλητή και Πολυνίκη Συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών (elite) 2017, αλλά και ο προπονητής του τμήματος, Γκαβέζος Γεώργιος, ο οποίος παρέλαβε από τον Γεν.Γραμ. της Ε.Ο.Π, κ. Γασπαρινάτο Δημήτριο την πιστοποίηση Α.Ι.Β.Α 2-star coach από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Να αναφέρουμε ότι τη συγκεκριμένη πιστοποίηση (Α.Ι.Β.Α 2-star coach) την κατέχει μόνο ο προπονητής του ΑΡΗ στη Βόρειο Ελλάδα , Γκαβέζος Γεώργιος σε σύνολο τριών προπονητών πανελλαδικά”

To Top