ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ερασιτέχνης οργανώνει ραντεβού με τους “επιφανείς” Αρειανούς για την ΚΑΕ Άρης

Ο Ερασιτέχνης Άρης πρόκειται να οργανώσει συνάντηση όλων των “επιφανών” Αρειανών, όσων είχαν και έχουν εμπλοκή με τον σύλλογο και έχουν οικονομική δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει για να σωθεί η ΚΑΕ.

Ενδεχομένως αυτή η συνάντηση να πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα ίσως και πριν τη γενική συνέλευση. Η συνέχειά της έχει οριστεί από τον ΑΣ Άρη στις 21 Φεβρουαρίου, την επόμενη Τετάρτη δηλαδή, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η ημερομηνία, διότι αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό να ειπωθεί και να γίνει, δεν έχει και ουσία. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ίσως θα ήταν πιο λογικό να πραγματοποιηθεί καταρχήν η συνάντηση που θέλει να οργανώσει ο Ερασιτέχνης, να δουν εκεί τι μπορεί να προκύψει ως προς την επόμενη μέρα της ΚΑΕ και μετά να μεταφερθούν όλες οι εξελίξεις μέσα από την γενική συνέλευση.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί ο Άρης να κέρδισε λίγο χρόνο και αγωνιστικά με τη νίκη επί του Λαυρίου και εξωαγωνιστικά με την αναβολή αορίστως των υποθέσεων για την κατάπτωση της εγγυητικής, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος των κίτρινων.

To Top