Ο Ζαχαριάδης έσπασε ρεκόρ 14 ετών!

Ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης υπό βροχή κατάφερε να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ στη κολύμβηση, καθώς με χρόνο 8:35.31 στα 800 μέτρα ελεύθερο κατέρριψε την καλύτερη επίδοση στους παμπαίδες που κρατούσε από το 2004! 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Στη σελίδα του κολυμβητικού τμήματος του Άρη στο facebook αναφέρεται: “Μέσα σε μια έντονη βροχερή ατμόσφαιρα στο εθνικό κολυμβητήριο και κατά τη διάρκεια της θερινής ημερίδας ορίων, ο αθλητης του ΆΡΗ, μετά τα πανελλήνια ρεκόρ σε 100-200 Πεταλούδα 25αρας και 50αρας πισινας, την πρόκριση του για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα OPEN WATER και την κλήση του στην εθνική ομάδα ως ο νεαρότερος Ηλικιακά αθλητης, κατάφερε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ παμπαιδων α στα 800 μέτρα ελεύθερο, που κρατούσε από το μακρινό 2004!! Με το εξαιρετικό 8.35.31, πιστοποιήσε την εξαιρετική του κατάσταση ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών γυναικών, και φυσικά του πανευρωπαϊκου πρωταθλήματος!! Πολλά συγχαρητήρια!!!!”.

 

To Top