Ο Καλαϊτζίδης για την αστοχία των παικτών, τον ρόλο του στην ομάδα και τον Γαλανό

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στάθηκε στην αστοχία των παικτών του σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αρχικά ανέφερε: «Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, κάνουμε φάσεις αλλά δεν είμαστε η πιο εύστοχη ομάδα στον κόσμο. Πρέπει να βελτιωθούμε στην εκτέλεση από μικρή και μέση απόσταση. Είναι μία αδιάλειπτη προσπάθεια. Η ομάδα περιορίζει τους αντιπάλους σε παθητικό ρόλο απλά δεν μπορεί να πετύχει το στόχο της, γιατί δεν αξιοποιεί της φάσεις».

Για την παρουσία του κόσμου και την απογοήτευσή του: «Δεν μπορούμε να του πούμε τίποτα. Απλά με έργα πρέπει να καταδείξουμε αυτό που θέλουμε να του δώσουμε. Δεν θα δείξουμε τίποτα αν δεν γίνουμε παραγωγικότεροι με τη δουλειά μας».

Για τις δύο εκτός έδρας αποτυχίες του Αρη «Είναι δύο διαφορετικά ματς. Στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό είχαμε νωρίς αλλαγή συνθηκών.  Σήμερα ο Αρης είχε καθολική υπεροχή, δημιούργησε φάσεις αλλά δεν ήταν εύστοχος».

Για το αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Αρης θα είναι πρωταθλητής:«Εννοείται. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά. Πηγαίνουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα ορίζει το ρυθμό του αγώνα και ήδη αυτό είναι ευδιάκριτο σε όλους και δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική δυναμική των αντιπάλων του».

Για τον ρόλο του ως προπονητής-μάνατζερ: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ.Γαλανό. Μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή η τοποθέτηση του ερασιτέχνη προσδιορίζει ακριβώς το ρόλο μου. Η συμφωνία η δική μου είναι με το ερασιτέχνη. Ότι έχω να το πω το λέω στο ΑΣ. Βεβαίως ο κ. Γάλανος είναι συνεργάτης μου, αλλά η σύμβασή μου είναι με τον ερασιτέχνη».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν προβλήματα στον Άρη ο Καλαϊτζίδης είπε: «Έχει τοποθετηθεί η διοίκηση του ερασιτέχνη. Απλά το να εξωτερικεύουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι μας δεν είναι το καλύτερο. Προτιμότερο είναι να τα λύσουμε μέσα. Τα τελευταία χρόνια ο Άρης έχει δημιουργήσει μόνος του προβλήματα. Πρέπει να εξαφανίσουμε φαινόμενα του παρελθόντος. Τα προβλήματα λύνονται, αρκεί να τα εντοπίσεις»

To Top