ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρυπίδης πρέπει να “χτίσει” εμπιστοσύνη με τον κόσμο του και την νέα ομάδα άσχετα με το δικαστικό μέτωπο

Η χρονιά επί της ουσίας έχει ολοκληρωθεί για τον Άρη. Με αγωνιστική αποτυχία, από την στιγμή που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ λίγκα. Αποτυχία που δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε κάτω από το… χαλάκι και έχει ήδη ομολογηθεί και δημόσια από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η “επόμενη μέρα” πρέπει ήδη να δρομολογηθεί, τη στιγμή που αναμένονται απαντήσεις από τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ γι αυτά που έγιναν, για αυτά που δεν έγιναν και αυτά που θα γίνουν.

Παράλληλα, υπάρχει στο βάθος του τούνελ, η δικαστική υπόθεση που αφορά την παραμονή ή όχι του Ηρακλή στην Σούπερ λίγκα και το κατά πόσο μπορεί να ανέβει ο Άρης ως 3ος από την Football League.

Είναι μια υπόθεση που θα τραβήξει αρκετά χρονικά, αλλά όπως αναφέρουμε και σε άλλο άρθρο είναι κοινή επιθυμία τόσο της ΠΑΕ όσο και των οργανωμένων η δικαστική εμπλοκή των κιτρινόμαυρων να υπάρξει μόνο σε περίπτωση που τελεσιδικήσει η υπόθεση του Ηρακλή, χωρίς να εμπλακεί με κανένα άλλο τρόπο ο Άρης. 

Σε κάθε περίπτωση, ο δρόμος είναι ξεκάθαρος πάνω στον οποίο οφείλει να προχωρήσει ο Άρης.

Α. Ο Θόδωρος Καρυπίδης πρέπει να “χτίσει” σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο του Άρη, να κολλήσει το ραγισμένο γυαλί για να προχωρήσει η ομάδα. Και για να γίνει αυτό χρειάζονται πράξεις (αρκετές από τις οποίες έδειξε άλλωστε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τον πρώτο ένα με ενάμιση χρόνο στο τιμόνι της ομάδας) με ουσία και πειστικότητα.

Β. Να δημιουργηθεί η νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει άσχετα με το δικαστικό μέτωπο. Θα είναι λάθος να μπει ο Άρης σε μια διαδικασία αναμονής, χωρίς ενέργειες και έργα, περιμένοντας τι και πώς θα γίνει στην υπόθεση Ηρακλή. Άλλωστε, όπως λέγεται κατά κόρον, ο Άρης καλείται να είναι πανέτοιμος σε υψηλό επίπεδο αυτή τη φορά για την νέα χρονιά και η δημιουργία της νέας ομάδας θα έπρεπε να ξεκινήσει “χθες”…

To Top