Ο Κατίδης ξεπέρασε τον εαυτό του! Κάνει υποδείξεις στον Γιαννιώτα…

Ο Γιώργος Κατίδης καλά θα κάνει να σταματήσει να ασχολείται με τον Άρη και να κοιτάξει τη νέα σελίδα στην καριέρα του, να προσπαθήσει να την… διασώσει, γιατί από πολύ νωρίς έχει πάρει την κατιούσα. Ας ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια με το να σταματήσει τις… υποδείξεις στον Γιάννη Γιαννιώτα. Δεν τις έχει ανάγκη ο παίκτης του Άρη!

Ο Κατίδης ρωτήθηκε κατά την παρουσίασή του από την ΑΕΚ αν προσπαθεί να… πείσει τον Γιαννιώτα να υπογράψει και αυτός στην “Ένωση” και με απύθμενο θράσος είπε: “Εγώ του μίλησα την πρώτη μέρα που ήρθα και του είπα τι αντίκρισα. Του μίλησα για τις εγκαταστάσεις που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και για τη δουλειά που γίνεται και ότι θα περάσει πολύ καλά αν έρθει εδώ. Από εκεί και πέρα, βέβαια, είναι δικό του θέμα τι θα κάνει, αλλά ξέρουμε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται. Εδώ δείχνουν πιο οργανωμένα τα πράγματα απ ό,τι την προηγούμενη ομάδα μου”.

Καλά θα κάνει το 19χρονο παιδί να ασχοληθεί με τη νέα του ομάδα, που είναι πολύ πιο οργανωμένη και χρωστάει μόνο 60-70 εκατομμύρια ευρώ…

 

To Top