Ο Κατσικάρης οδεύει στους Τζαζ!

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και πρώην τεχνικός του Άρη, Φώτης Κατσικάρης, συμφώνησε με τους Γιούτα Τζαζ για την θέση του ασίσταντ κόουτς στο τιμ του Κουίν Σνάιντερ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το… αμερικανικό όνειρο θα ζήσει ο Φώτης Κατσικάρης τη νέα σεζόν. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής την σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στην Τενερίφη, βοηθώντας την ισπανική ομάδα να βρεθεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, έχοντας υπό τις οδηγίες του τον Κώστα Βασιλειάδη.

Η νέα σεζόν, όμως, θα είναι εντελώς διαφορετική για τον Έλληνα προπονητή. Κι αυτό γιατί θα βρεθεί στο προπονητικό επιτελείο των Γιούτα Τζαζ, ως συνεργάτης του Κουίν Σνάιντερ στους «Μορμόνους».

Οι δύο πλευρές, συμφώνησαν σε όλα και πλέον υπάρχει deal, με τον Κατσικάρη να γίνεται ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα βρεθεί στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, γράφοντας ια ξεχωριστή σελίδα στα χρονικά. Μάλιστα το συμβόλαιο του άλλοτε προπονητή της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της Μούρθια θα είναι διάρκειας τριών ετών με την ομάδα από την Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ.

Πηγή: sdna.gr

To Top