ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο «κορμός» του Μυροφορίδη: Γύρω από ποιους αναμένεται να “χτιστεί” ο “νέος” Άρης…

Εξ΄αρχής ο Παύλος Μυροφορίδης, είχε επισημάνει την επιθυμία του, ο «νέος» Άρης να «χτιστεί» γύρω από έναν «κορμό» ποδοσφαιριστών που θα τον αποτελούν μέλη του υπάρχοντος δυναμικού.

Οι μεταγραφικές προσθήκες αναμένεται να πλησιάσουν τον… διψήφιο αριθμό, όσες δηλαδή ενδέχεται να είναι και οι αποχωρήσεις. Θεωρείται δεδομένο, πως ο φετινός Άρης, θα απαριθμεί στο ρόστερ του, 22 με 25 ποδοσφαιριστές, που θα μπορούν να συγκροτήσουν δύο αξιόλογες ενδεκάδες, για να αντεπεξέλθουν στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος.

Η «βάση» που έχει στο μυαλό του ο Παύλος Μυροφορίδης, θα αποτελείται από τους έμπειρους, Ανδρέα Τάτο, Μάρκο Ντούνη, Χρήστο Μπούρμπο, Νίκο Τσουμάνη και Μπράνα Ίλιτς, αλλά και από τους νεαρούς σε ηλικία Μανώλη Τζανακάκη, Μπάμπη Παυλίδη, Ούγκο Σόουζα, Αντώνη Καπνίδη και Δημήτρη Ανάκογλου.

Σχεδόν όλοι έχουν ενημερωθεί ότι υπολογίζονται για τη νέα χρονιά, παρότι έχουν κληθεί σε διαδικασία διαπραγματεύσεων των οικονομικών τους απολαβών. Διοίκηση και παίκτες αναζητούν την κατάλληλη «φόρμουλα» ως προς τα χρήματα που θα λαμβάνουν οι δεύτεροι, για να πουν το τελικό «ναι» και να παραμείνουν στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα «παίξει» ο Θοδωρής Καρυπίδης, από τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», περιμένει καταβολή δεδουλευμένων και προκαταβολών, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

 

To Top