Ο Κριστιάνο απέκλεισε το Μαρόκο, 1-0 η Πορτογαλία

Με κεφαλιά – δυναμίτη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4′, η Πορτογαλία νίκησε 1-0 το Μαρόκο και το απέκλεισε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα του Σάντος, έλειπε ο “εκτελεστής” για τους Αφρικανούς.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Φαβορί για πρόκριση στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον 2ο όμιλο έγινε η Πορτογαλία, μετά το 1-0 σε βάρος του Μαρόκου στο κατάμεστο Λουζνίκι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο 4′, γκολ που αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετό για να χαρίσει στους Ίβηρες τη σημαντική επικράτηση, που σήμανε και τον αποκλεισμό των Αφρικανών.

Οι Ίβηρες προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, αλλά πέτυχαν την ουσία. Από την άλλη το Μαρόκο, που έφτιαξε ένα σωρό ευκαιρίες για να σκοράρει, ήταν αναποτελεσματικό στην τελική προσπάθεια και έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Γήπεδο: Λουζνίκι

Διαιτητής: Μαρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ)

Βοηθοί: Τζο Φλέτσερ (Καναδάς), Φρανκ Άντερσον (ΗΠΑ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φ. Σάντος): Ρούι Πατρίσιο, Πέπε, Γκερέιρο, Φόντε, Σέντρικ, Μοουτίνιο (89′ Αντριεν Σίλβα), Ζοάο Μάριο (70′ Μπρούνο Φερνάντες), Μπερνάρντο Σίλβα (59′ Ζέλσον Μαρτίνς), Καρβάλιο, Ρονάλντο, Γκέντες.

ΜΑΡΟΚΟ (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζουί, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενατιά, Ντιράρ, Ζιγιές, Ελ Αχμάντι (86′ Φαζρ), Μπελχαντά (75′ Καρσελά), Μπουσουφά, Ν. Άμραμπατ, Μπουταΐμπ (69′ Ελ Κααμπί).

Γκολ: 4′ Ρονάλντο

Κάρτες: 92′ Άντριεν Σίλβα – 40′ Μπενατιά

To Top