“Ο κόσμος του Άρη δεν τρώει κουτόχορτο! Στο χέρι του η άνοδος…”

Με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Δόξας, Ανδρέας Παντζιαράς φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα της Θεσσαλονίκης και μίλησε για τον Άρη και την ήττα από την Δράμα, αλλά και για το αν μπορούν οι “κίτρινοι” να επιτύχουν την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για τις δηλώσεις του στη χθεσινή συνέντευξη τύπου περί ηθικής για το πρόσωπο του: “Κάποιοι δικάζουν κάποιους άνθρωπος πριν αρχίσει ένα παιχνίδι και μετά στρουθοκαμιλίζουν. Δεν κοιτάνε το ίδιο το πρόβλημα ποιο είναι.Είναι αστειότητες να λένε ότι δεν τα δώσαμε όλα με Πανσερραϊκό και Καβάλα. Η Δόξα ήταν πολύ καλύτερη στο παιχνίδι με τις Σέρρες απ΄ότι χθες με τον Άρη.Η Δόξα με τον Πανσερραϊκό αν αυτό λέει κάτι είχε 7 κίτρινες κάρτες για επικίνδυνο παίξιμο. Δηλαδή ο Άρης όταν έχασε από τον Καμπανιακό τι πάει να πει; Ότι έδωσε το παιχνίδι; Είναι αστειότητες.

Αν κάθεσαι μετά από μία ήττα και ασχολείσαι με το τι λέει ο αντίπαλο στα προηγούμενα ματς να είναι σίγουρος ότι δεν θα βρεις ποτέ τη λύση για να πάρεις την άνοδο.Ο Άρης πρέπει να κάνει 10 νίκες, αλλά για να το κάνει πρέπει να ασχοληθείς με την ομάδα σου.Το μεγαλείο του Άρη είναι τεράστιο και η νίκη απέναντι στον Άρη είναι μεγάλη υπόθεση”.

Για την εικόνα του Άρη, χθες: “Ο Άρης κέρδισε στο 80΄με το Αγιονέρι. Στο πρώτο ημίχρονο οι Αμπελόκηποι είχαν τρία τετ α τετ. Αν δεν ανέβει ο Άρης δεν φταίει η Δόξα. Ο Άρης χτίστηκε τον Ιούλιο, έκανε 8 εβδομάδες προετοιμασία, πήγε στη Βουλγαρία 22 μέρες κι έχει την εικόνα αυτή.

Ο Άρης έπεσε για να βγει τρένο, αλλά δεν βλέπει κανείς κάτι τέτοιο. Ο κόσμος του Άρη δεν τρώει κουτόχορτο. Βλέπει τι γίνεται και ξέρει πολύ καλά τι γίνεται. Δεν μπορεί ο κόσμος να παραμυθιάζεται με πράγματα που δεν ευσταθούν. Όταν έχεις μία ήττα κάθεσαι και βλέπεις τι φταίει. Η Δόξα δεν έκανε ούτε τρεις μέρες προετοιμασία. Την Πέμπρη μαζεύτηκαν και Κυριακή έπαιζαν”.

Για το μπάτζετ της ομάδας της Δόξας, είπε: “Κοντά 200.000 ευρώ με όλα τα λειτουργικά μέσα.Έπαιζε Δόξα Άρης και είχε 5.500-6.000 κόσμος στο γήπεδο. Παινχίδι γιορτή, που δεν έγινε τίποτα, ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης μπορεί να κερδίσει την άνοδο: “Aμα κάνει δέκα νίκες θα ανέβει. Έχει Σέρρες, Καβάλα και είναι στο χέρι του. Μπορεί να ανεβεί. Είχαν φοβερό άγχος οι παίκτες του Άρη. Φαινόταν ακόμα και στο ζέσταμα.Ο Άρης έχει διαφορετική νοοτροπία πλέον με τον Ντομπρασίνοβιτς. Αλλά αν δεν του βγαίνει ένα παιχνίδι δεν έχει δεύτερες και τρίτες επιλογές.Δεν το αντιμετώπισαν το παιχνίδι ως ένα τελικό. Αυτό φαινόταν…”.

To Top