ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στην πλάτη του Άρη

Αν ο Νίκος Λάσκαρης νομίζει ότι μπορεί να τζογάρει στην πλάτη του Άρη και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα έπρεπε ήδη να έχει βοηθήσει πρώτα τον εαυτό του και μετά το τμήμα μπάσκετ, αποδεχόμενος να συνδράμει στην κάλυψη των χρεών που ο ίδιος δημιούργησε. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον Λάσκαρη. Πληρώνει μέρος των χρεών ή προσημειώνει περιουσία του ή βρίσκει οποιονδήποτε άλλο τρόπο για να καλύψει ένα κομμάτι από τα χρέη που αυτός έκανε με την λανθασμένη διοίκησή του ή διαφορετικά κρατάει σφιχτά στα χέρια του μια “καυτή πατάτα” 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο Άρης δεν θα σταματήσει να υπάρχει μετά τον Λάσκαρη. Ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κι ας θυμάται ότι ο κόσμος του Άρη έχει αντέξει πολύ χειρότερα από όσα τον έχει βάλει τώρα ο ίδιος να περνάει με την αναβλητικότητά του.

Όχι, ο Λάσκαρης δεν θα αφήσει απλά τις μετοχές και θα φύγει. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι και το αυτονόητο για όλους. Θα φύγει με τους όρους που θέλει ο Άρης, θα φύγει αφού πρώτα βρει τον τρόπο να καλύψει μέρος των χρεών, κυρίως αυτά προς το δημόσιο, τα οποία ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ. Τον τρόπο που θα το κάνει αυτό θα τον βρει ο ίδιος. Διαφορετικά θα υποστεί τις συνέπειες από το ελληνικό κράτος. Τόσο απλά…

Είναι προτιμότερο να σταματήσει να παίζει παιχνίδια, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη των συνομιλητών του και να πληρώσει, όπως πλήρωσε το Νοέμβριο. Αυτός έβαλε τον εαυτό του με την πλάτη στον τοίχο, αυτός καλείται να βρει άμεσα λύση, πρώτα για να σώσει τον εαυτό του και μετά για να βοηθήσει τους ανθρώπους της οικογένειας του Άρη να συνδράμουν στη σωτηρία του τμήματος και εμμέσως του Λάσκαρη.

To Top