ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λάσκαρης πρέπει να αποχωρήσει με τους όρους του Άρη, τίποτα λιγότερο!

Ο Νίκος Λάσκαρης παραμένει το πρόβλημα του Άρη. Εξακολουθεί να τζογάρει στην πλάτη του Άρη, αλλά πλέον έχει να κάνει με όλο τον σύλλογο, όχι απλά με δύο τάσεις ή προτάσεις. Και θα πρέπει να αντιληφθεί ότι για να μην έχει πρόβλημα, θα πρέπει να αποχωρήσει με τους όρους που θέτει ο σύλλογος.

Ο Νίκος Λάσκαρης έβαλε χρήματα στον Άρη. Δεν το αμφισήτησε κανείς αυτό. Δημιούργησε, όμως και χρέη, τα οποία βαραίνουν και την ΚΑΕ και φυσικά τον ίδιο και την οικογένειά του. Οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να δώσουν λύση και στα δύο μέρη. Και να βοηθήσουν τον σύλλογο να ορθοποδήσει ξανά σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο και να βοηθήσουν τον Λάσκαρη να αποχωρήσει ομαλά από τον Άρη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βοηθήσει και ο Λάσκαρης. Πρώτα τον εαυτό του και μετά τον Άρη. Οφείλει να αποχωρήσει με τους όρους που θέτει ο Άρης, όχι απλώς να αποχωρήσει αφήνοντας ακάλυπτα όλα τα χρέη, σε δημόσιο και τρίτους.

Παρότι είναι πολλά περισσότερα τα χρέη προς τρίτους υπάρχει μια διαδικασία για να αναληφθούν από συγκεκριμένους ανθρώπους, με τη στήριξη του Ερασιτέχνη, όπως φάνηκε και χθες και θα φανεί προφανώς και στην έκτακτη γενική συνέλευση.

Ο Λάσκαρης οφείλει να παρουσιάσει εγγυήσεις ότι θα πληρώσει τα χρέη προς το δημόσιο, βοηθώντας και τον εαυτό του και τον Άρη στη προσπάθεια που κάνει να δώσει λύσει για όλα τα ανοικτά ζητήματα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μείνει αμέτοχος ο Λάσκαρης στην κάλυψη των χρεών που ο ίδιος δημιούργησε, διότι τότε πολύ απλά θα πρόκειται για… αυτοκτονία, με συνέπειες και στον Άρη. Οφείλει πάντως να έχει στο μυαλό του ο Λάσκαρης ότι ο Άρης δεν θα χαθεί, ο ίδιος ενδεχομένως ναι, αν δεν βοηθήσει στη λύση που εξελίσσεται.

To Top