ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λάσκαρης στηρίζει τον 2ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λασκάρης, είναι λάτρης του αθλητισμού, πέραν της δεδομένης αγάπης του για το μπάσκετ, και δε χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει κάθε φορά!

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η ενεργή στήριξη από το Lascaris Foundation του 2ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου, που θα λάβει χώρα αύριο το πρωί στην Ξάνθη.

Οι δεσμοί, άλλωστε, του Νίκου Λάσκαρη με την περιοχή είναι γνωστοί, αφού ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ μεγάλωσε εκεί και πέρασε τα σχολικά του χρόνια, πριν «ανοίξει» τα φτερά του για το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr: «Το Lascaris Foundation, αφοσιωμένο στο να συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές, όπως έχει δεσμευθεί ο ιδρυτής του, ανέλαβε χρυσός χορηγός στην μεγάλο δρομικό αυτό γεγονός, που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τους «Xanthi Runners».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η οικογένεια Λάσκαρη έχει σχέση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ξάνθης (επίσημος τίτλος των Xanthi Runners), καθώς ένα από τα αδέρφια του Νίκου Λάσκαρη είναι εδώ και χρόνια μέλος του δρομικού κινήματος. Ήδη το Lascaris Foundation αναφέρεται ως χρυσός χορηγός του 2ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνιου 2015 που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής, έχοντας αναλάβει την κάλυψη μέρους των εξόδων της διοργάνωσης και διεξαγωγής του».

To Top