ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης ψάχνει τρόπο να πληρώσει την εγγύηση…

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν έχει χρήματα να πληρώσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ που έχει ορίσει η ανακρίτρια, έχει ζητήσει μείωση του ποσού ή προσημειώσει ακίνητο ή να εμφανίσει εγγυητική επιστολή τράπεζας.

Όπως αναφέρεται στις “Δικογραφίες” της Μαίρης Μπενέα “ο Νίκος Λάσκαρης δεν κατάφερε μέχρι τωρα να συγκεντρώσει το αντίστοιχο ποσόν της δικής του εγγύησης και υπέβαλε αίτηση μετατροπής της σε άλλο τρόπο πληρωμής και συγκεκριμένα μεσω υποθήκη σε ακίνητο του στο εξωτερικο ή μέσω εγγυητικής επιστολής τραπέζης.

Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των “Δικογραφιών”, ο πρόεδρος  της ιστορικής ομάδας Μπάσκετ κατέθεσε στην ανακρίτρια αίτηση μετατροπής του ποσού της εγγύησης, ζητώντας να γινει δεκτό, να την καταβάλλει μέσω υποθήκης σε ακίνητο του, η  με εγγυητική επιστολή τράπεζας.

Η ανακρίτρια προς το παρόν δεν απάντησε, καθως χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων.

Μέχρι να συμφωνήσουν οι δυο δικαστικοί λειτουργοί και σε χρονο, που δεν προσδιορίστηκε ακομη, ο κ. Λάσκαρης θα παραμείνει ελεύθερος.

Ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Αρη και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου, είχαν απολογηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στην 11η ανακρίτρια, για τη μυθιστορηματικών διαστάσεων υπόθεση της διαδυκτιακής πώλησης χρυσού, στην οποία είναι κατηγορούμενοι μετά από μήνυση του Λεττονού επιχειρηματία Μάικλ Σουμπότινς.

Τότε είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγήση 200.000 ευρω ο καθένας, την οποία έπρεπε να καταβάλλουν μέσα στον Ιανουάριο.

Η σύζυγος Λάσκαρη πλήρωσε τη δική της εγγυοδοσία, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Αρη, που ζήτησε μια ακόμη παράταση από την ανακρίτρια, προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσόν των 200.000 ευρώ.

Η ολιγοήμερη προθεσμία, που ζήτησε, για να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης, του δόθηκε,αλλά ούτε και τότε συγκέντρωσε το ποσόν.

Η τελευταία του ελπίδα να δεχτεί η Δικαιοσύνη να καταβληθεί η εγγύηση με άλλο τροπο, εκτος μετρητών. Διαφορετικά θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή…”.

To Top