Ο Μέσι τα έχει… 400 (video)

Τέτοιοι αγώνες είναι που δίνουν τίτλο. Και η Μπαρτσελόνα, ακόμη και στην κακή της ημέρα, έδειξε ότι μπορεί και τους… παίρνει. Οι «μπλαουγκράνα» αν και τα βρήκαν σκούρα ενάντια στις «νυχτερίδες» που είχαν χαμένο πέναλτι και δοκάρι, επικράτησαν 2-0 με γκολ μόλις στα 56” και στο 4′ λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι πήραν τη νίκη ενάντια στην 3η της κατάταξης και έκαναν ένα ακόμη… βήμα τίτλου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο Λιονέλ Μέσι και ο Χιλιανός τερματοφύλακας Μπράβο. Ο Λίο έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Σουάρες προτού καν συμπληρωθεί το 1′, ενώ σκόραρε με διπλή προσπάθεια στο 90+4 φτάνοντας τα 400 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις! Και βεβαίως… συνεχίζει.

Πάντως το πρώτο ημίχρονο, μετά το 1-0, ήταν επιθετικός… μονόλογος της Βαλένθια, η οποία στο 9′ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπράβο 1′ αργότερα απέκρουσε την… εκτέλεση του Παρέχο.

Οι «νυχτερίδες» δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με κορυφαία – μετά το πέναλτι – το δεξί δοκάρι σε γυριστό σουτ του Ροδρίγο στο 33′.

Η Μπαρτσελόνα «απάντησε» στις ευκαιρίες μόνο στο 40′ με τον Μέσι να αστοχεί από κοντά σε σουτ με το δεξί. Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπμένο. Ο «Λίο» είχε φάουλ στο δοκάρι (και άουτ) στο 65′, ο Μπράβο απέκρουσε κοντινό σουτ του Ροδρίγο στο 77′ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90+4 ο Μέσι με τον 400ο γκολ του σε ηλικία μόλις 27 ετών.

 

Πηγή: sentragoal.gr

To Top