Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «κίτρινων» και τα ερωτηματικά που… παραμένουν!

Στην ομάδα βόλεϊ του Άρη ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχωράει με κανονικούς ρυθμούς (έστω και αν έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος), ωστόσο, οι επίσημες ανακοινώσεις, που αναμένονται από μέρα σε μέρα (και δη από την περασμένη Δευτέρα) καθυστερούν!

Πάντως, όπως ήδη σας έχει αναφέρει το PRESSARIS σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι «κίτρινοι» θα πορευτούν με τον Γιώργο Γιάτση στον πάγκο τους, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει κάνει ήδη τις επαφές του με τους υποψήφιους παίκτες.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, λίμπερο θα είναι ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, στην πάσα θα είναι ο Γιάννης Χαριτωνίδης και ο Στέλιος Πιπέργιας, ο οποίος φόρεσε και στο παρελθόν τα «κιτρινόμαυρα». Διαγώνιος θα είναι ο Χρήστος Μπέλλος, στο κέντρο οι Κάσσανδρος Στίγγας και Χρήστος Χατζηπαραδείσης και στα άκρα, όπως όλα δείχνουν, ο Στέλιος Νικηφορίδης, ενώ αντίθετα ο Θεόκλητος Καρυπίδης δεν θα ντυθεί τελικά στα «κιτρινόμαυρα».

Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με νεαρό ακραίο, που έχει περάσει κατά το παρελθόν από τον Άρη και δεν αποκλείεται σύντομα να επέλθει η συμφωνία.

To Top