Ο “μνημονιακός” Άδωνις δίνει… αγώνα από τη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης… ξαναχτυπήσε! Ο υπουργός του μνημονίου, κάνει αγώνα από το βήμα της Βουλής για να δοθούν τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στην ΑΕΚ για να φτιάξει το γήπεδό της! Μάλιστα στην τοποθέτησή του είπε: “είμαστε όλοι ΑΕΚ”.

Το ρεπορτάζ από το contra.gr αναφέρει τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός: “Υπάρχει το άρθρο 81. Θα αποφασιστεί από την Βουλή αν η ΑΕΚ έχει γήπεδο. Θέλετε να έχει γήπεδο; Δικαιολογίες θα βρει ο καθένας. Θα ζητήσω ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 81. Να αναγκάσουμε ορισμένους να βγουν να πάρουν δημόσια θέση. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτιάξει γήπεδο στο Βοτανικό, αλλά 113 Συριζαίοι θέλησαν να προστατεύσουν τον κορμοράνο και σταμάτησαν τα πάντα. Αποτέλεσμα: μια εταιρία χρεοκόπησε, έχασαν τις δουλειές τους εκατοντάδες εργαζόμενοι και τώρα έχουμε μια χαβούζα στον Βοτανικό.

 

Στη Νέα Φιλαδέλφεια τώρα. Το 2003 πάλι κάποιοι με δήθεν οικολογικές ευαισθησίες σταμάτησαν ένα έργο. Έχετε δει πως είναι η Νέα Φιλαδέλφεια; Σας αρέσει; Για ένα απλό θέμα όπως είναι το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν μπορούν να συνεννοηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα η Δούρου, άλλα ο Στρατούλης. Άλλα υποσχόταν ο Τσίπρας, άλλα έκανε. Άλλα ψήφιζε στην αρχή της επιτροπής, άλλα στο τέλος της. Με δόγμα να τα έχετε με όλους καλά, πάτε να κυβερνήσετε.

 

Για το γήπεδο τώρα, σήμερα είμαστε όλοι ΑΕΚ. Πρέπει να γίνει το γήπεδο. Κοινωνική ανάγκη είναι. Και για την ΑΕΚ και για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι ανάγκη να χτιστεί τώρα. Όχι άλλες δικαιολογίες, με τα μέτρα, τα πάρκινγκ κ.α. Φοβάστε να πάρετε θέση. Είστε ανίκανοι και το δείχνετε και στο γήπεδο της ΑΕΚ. Επί Υπουργίας σας κύριε Μανιάτη λύνετε ένα μεγάλο θέμα. Για αυτό και το ψηφίζουμε».

 

To Top