ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μπελ θέλει να παίξει για τον Αγγέλου, αλλά προηγείται το οικονομικό

Ο Γκάρι Μπελ είναι παίκτης που ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του Άρη και την επόμενη χρονιά. Το έχει εξηγήσει στον ίδιο, του έχει αναλύσει τι θέλει να κάνει του χρόνου και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να παίξει στον Άρη και να έχει μια ολόκληρη χρονιά με τον Αγγέλου. Αυτό είναι κάτι που το έχει πει και στον τεχνικό του Άρη, ωστόσο δεν σημαίνει ότι αυτόματα κλείνει ο παίκτης για τη νέα σεζόν.

Θα πρέπει καταρχήν να βρεθεί μια λύση στο θέμα των οφειλομένων προς τον παίκτη, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, όπως επίσης και να συμφωνήσουν Άρης και Μπελ στο οικονομικό για την επόμενη χρονιά.

Το ενδιαφέρον της Κύμης μπορεί να είναι υπαρκτό, αλλά ο Άρης έχει αρκετές πιθανότητες να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αμερικανό γκαρντ, τον οποίο ο Αγγέλου θεωρεί σημαντικό στον τρόπο με τον οποίο θα παίξει μπάσκετ του χρόνου η ομάδα του.

To Top